It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

The ATS Issues Thread

page: 266
126
<< 263  264  265    267  268  269 >>

log in

join
share:

posted on Aug, 13 2010 @ 09:51 AM
link   
Up to about a week or two ago - spell check via Firefox advanced preferences (not add-on) worked fine here. Anyone have an idea why it no longer works?

ETA:
I've just switched to Konqueror and the spell check is working fine. I prefer Firefox though, any ideas how to re-activate it? Very strange that it would stop working all of a sudden...

[edit on 13-8-2010 by LadySkadi]




posted on Aug, 13 2010 @ 11:42 AM
link   
reply to post by Mary Rose
 


They're gone.



Thank you.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:23 PM
link   
I am getting a seriously annoying error right now and wondered if anyone else is getting it.

Everytime I view a thread I get a series of error messages from twitter dayin Error, Vertical, en and something else.

Is there anyway to stop this because it is very annoying!!!

Please tell me bluntly if I am being stupid!



posted on Aug, 13 2010 @ 02:24 PM
link   
reply to post by Mary Rose
 






They're back.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:24 PM
link   
reply to post by carlitomoore
 


yes!!!!!

I am getting the same thing and it is really really annoying.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:25 PM
link   
Has anyone noticed these when they open up a thread on ats?







It's happening on every thread. Is this something on my end? This hasn't happened before.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:26 PM
link   
yea, me too,

we all on the same page today?




posted on Aug, 13 2010 @ 02:26 PM
link   
Suggestions:

Use AdBlock to block the Twitter icon. Perhaps that will stop the issues.

It worked many moons ago, when the Digg icon was causing problems.

I currently have the Twitter icon blocked and am not having any issues.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:27 PM
link   

Originally posted by whatukno
Has anyone noticed these when they open up a thread on ats?







It's happening on every thread. Is this something on my end? This hasn't happened before.


thank you for posting that,

YES



posted on Aug, 13 2010 @ 02:27 PM
link   
reply to post by LadySkadi
 


If you're using Firefox with NoScript, blocking twitter.com also works



posted on Aug, 13 2010 @ 02:28 PM
link   
reply to post by whatukno
 


Please delete your post, I never want to see these popups again!

Thank god its not jsut me, Mods, please offer some guidance because this is REALLY going to put people off viewing threads.

Im off for a bath to de-stress!



posted on Aug, 13 2010 @ 02:29 PM
link   

Originally posted by whatukno
Has anyone noticed these when they open up a thread on ats?







It's happening on every thread. Is this something on my end? This hasn't happened before.


so you got your account back, i see.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:29 PM
link   
reply to post by americandingbat
 


Yes, I tried that but no-script was giving me headaches. It's quite possible I was using it incorrectly, but I could not access things like my u2u button, videos, etc. so I took an easier route. Lol.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:29 PM
link   
I'm having the same issue. grrr



posted on Aug, 13 2010 @ 02:30 PM
link   
reply to post by carlitomoore
 


Sometimes it helps the big man if he can clearly see what the problem is causing, that is why I uploaded the screen shots of the errors. He has that funky know how to understand them thar internet tubes thingys.

reply to post by bigfatfurrytexan
 


huh?

[edit on 8/13/2010 by whatukno]



posted on Aug, 13 2010 @ 02:32 PM
link   
I think it is fixed.
two



posted on Aug, 13 2010 @ 02:32 PM
link   
For the record, on an os x/safari setup I'm not getting any of that.

But I suspect as we get closer to the launch of the ATS 2015
we're going to be getting more frequent issues as elements that work with the new layout don't work well with the current one. The whole ad thing, and these latest issues are probably part of that transition.

Alternatively, PANIC!



posted on Aug, 13 2010 @ 02:33 PM
link   
reply to post by LadySkadi
 


Yeah, NoScript can be a headache.

If you allow abovetopsecret.com but don't allow twitter.com in it you'll be able to use the various _javascript portions of the page but not get the twitter problem.

Of course, if you actually use Twitter, blocking twitter.com would probably cause other problems.



posted on Aug, 13 2010 @ 02:34 PM
link   
reply to post by americandingbat
 


No, I don't use Twitter - so I will give the no-scripts another try and see how it goes.
Cheers!



posted on Aug, 13 2010 @ 02:36 PM
link   
We implemented the new "Tweet Button" from Twitter to replace the DIGG button for threads. However, there seems to be lots of sites complaining of the JavaScript pop-ups as of today. I've disabled the Tweet Button widgets until we know if it's been fixed.



new topics

top topics



 
126
<< 263  264  265    267  268  269 >>

log in

join