It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

About those 'old' ATS photos...

page: 1
1
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Sep, 30 2011 @ 01:04 AM
link   
When trying to open any of my 'old photos' I keep getting redirected to:

www.big-boards.com...

Anyone else getting this?

Also - can anyone else 'get to' their old photos?

Thanks -

peace







edit on 30-9-2011 by silo13 because: (no reason given)




posted on Sep, 30 2011 @ 01:06 AM
link   
reply to post by silo13
 


I just check and I can get to mine no problem




posted on Sep, 30 2011 @ 01:07 AM
link   
Same here, no problems...



posted on Sep, 30 2011 @ 01:10 AM
link   
reply to post by silo13
 


Explanation: I can access my old pictures without any hassles.

Media Portal Link [ATS]

Personal Disclosure: Please let us all know if the above link keeps redirecting you ok.

Sorry to hear you are having problems! :O



posted on Sep, 30 2011 @ 01:13 AM
link   
I get the following:

Could not connect to database!


SQL error:
SQL error code: 0
Date: Friday 30th 2011f September 2011 01:13:05 AM



posted on Sep, 30 2011 @ 01:19 AM
link   


no problems here...



posted on Sep, 30 2011 @ 01:29 AM
link   
reply to post by OmegaLogos
 

Now that's freaky, lol.

When I use the link you provided - I can get into my old photos AND click on the photo I want and it comes up just fine.

BUT - When I go to 'old photos' without your link - then click on the photo I want - I get redirected again.


Unreal that.

I wonder why????

Thank you - and everyone else!



posted on Sep, 30 2011 @ 01:32 AM
link   
reply to post by silo13
 


It could have something to do with the New Photo site. I'm guessing that there were problems with the old photo upload site and that is the reason we have a new one..

Just guessing of course, I do Computer Forensics, I don't write code...

Semper



posted on Sep, 30 2011 @ 01:36 AM
link   
No problems with the old one either.

That is weird.... I honestly don't know why you would be getting redirected.



posted on Sep, 30 2011 @ 01:51 AM
link   
reply to post by gimme_some_truth
 


I'm blaming you




posted on Sep, 30 2011 @ 02:07 AM
link   
reply to post by silo13
 


Explanation: Flagged!

Ok that tells me it is an issue at your end of the line and either surfing ATS [because us members don't block ads now do we people
] or websurfing in general, you have ended up with an infected system.


Infected with what I have no idea as anything can be a zero day event!


Personal Disclosure: Please run your anti virus etc. security suites asap and get back to us with any relevant info ok!



edit on 30-9-2011 by OmegaLogos because: Edited to fix a whole raft of drafting errors.




posted on Sep, 30 2011 @ 02:21 AM
link   
reply to post by OmegaLogos
 




Good thing to run regularly is this little gem

Malwarebytes

Just use the free edition, it's all you need




posted on Sep, 30 2011 @ 11:07 AM
link   
Finally able to view my old pics.
Not much we can do with them
but save them back to our computer
and reload into new pics. But I do
have pics there I want to save.

Keep trying, mine didn't open
for days.



posted on Sep, 30 2011 @ 11:23 AM
link   
reply to post by silo13
 


I am having the same problem.

Could not connect to database!
SQL error:
SQL error code: 0
Date: Friday 30th 2011f September 2011 11:21:55 AM

reply to post by OmegaLogos
 


When I use your link, I get the same errors. Oh, well... so much for those pics...

I re-entered my username and password on the media login page and it worked.


edit on 9/30/2011 by Benevolent Heretic because: (no reason given)



posted on Sep, 30 2011 @ 01:43 PM
link   
You have re-enter your username and password on the log in page.


Springer...



posted on Oct, 1 2011 @ 11:27 PM
link   
Update: I am now also getting the SQL error (the same as BH is reporting)




posted on Oct, 1 2011 @ 11:41 PM
link   
reply to post by LadySkadi
 


They love to collect data don't they?



posted on May, 14 2012 @ 10:14 AM
link   
Every time I try to access my old photo albums, where my current avatar is stored by the way, I am rerouted to this page:
video.abovetopsecret.com...

I have searched for a way around this issue but keeping landing on the video page where some dude starts talking about 'Welcome to ATS Recap'... which is very nice but...

Anyone know a remedy or are all my old images simply lost?

Thanx



posted on May, 14 2012 @ 10:28 AM
link   
reply to post by redoubt
 


Sorry but as far as I'm aware those old photos are now gone. We was all given a fair warning about the changes though:


In about two months, general access to your albums in the media.abovetopsecret.com website will be shut off. The core software we purchased to run the "media portal" has reached a "difficult to maintain" point, which is why we've launched this new custom-built service.

However, none of the images will be removed. Anything you've uploaded and included in threads (including avatars and backgrounds) will still remain functional.
New, Fully Integrated, ATS Member Upload utility (UPDATED: and more info)

So we had about 2 months to save all our pictures and after that time period accessing the media portal would become impossible - That's why you're being redirected.Those pictures will still be on the boards though so if you can remember where you posted them then you can just save them from there.



posted on May, 14 2012 @ 10:32 AM
link   
Everytime I try, I get this. . . . .





new topics

top topics



 
1
<<   2 >>

log in

join