It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Anyone else having issues with the site being slow?

page: 1
7
<<   2  3 >>

log in

join
share:

posted on Nov, 5 2017 @ 02:31 PM
link   
Title says it all. The last 2 or 3 days ATS has been exceptionally slow to load pages, load quotes, etc for me. It is the only site I'm having issues with, everything else runs fine. I've tried resetting my modem anyway, clearing my cache, even tried a different browser. It remains slow and remains the only site that is giving me issues. Anyone else?




posted on Nov, 5 2017 @ 02:35 PM
link   
a reply to: face23785

Fast as lightning here




posted on Nov, 5 2017 @ 02:38 PM
link   
it's been slow for me, intermittently. especially when i try to load that thread where SOMEONE posted like 20 pics from a twitter thread and then someone else quoted the whole post, lol.

but other pages also



posted on Nov, 5 2017 @ 02:41 PM
link   
Slow here as well though intermittently. Right now it's behaving. But i also reset modem, cache, different browser and it's hit or miss.



posted on Nov, 5 2017 @ 02:43 PM
link   
a reply to: face23785

Same here. I just figured it was the Russians.




posted on Nov, 5 2017 @ 02:43 PM
link   
Slow here as well though intermittently. Right now it's behaving. But i also reset modem, cache, different browser and it's hit or miss.



posted on Nov, 5 2017 @ 02:44 PM
link   

originally posted by: underwerks
a reply to: face23785

Same here. I just figured it was the Russians.



Is there anything they don't have their hands in at this point? Damn them.



posted on Nov, 5 2017 @ 02:45 PM
link   
Super slow.

Even with a Russian proxie.

ddos i suspect




posted on Nov, 5 2017 @ 02:48 PM
link   
a reply to: face23785

Yeppers



posted on Nov, 5 2017 @ 02:54 PM
link   

originally posted by: face23785
Title says it all. The last 2 or 3 days ATS has been exceptionally slow to load pages, load quotes, etc for me. It is the only site I'm having issues with, everything else runs fine. I've tried resetting my modem anyway, clearing my cache, even tried a different browser. It remains slow and remains the only site that is giving me issues. Anyone else?


Works pretty fast here.



posted on Nov, 5 2017 @ 03:07 PM
link   
Maybe some IPs are "throttling" ?




posted on Nov, 5 2017 @ 03:35 PM
link   

originally posted by: face23785
Title says it all. The last 2 or 3 days ATS has been exceptionally slow to load pages, load quotes, etc for me. It is the only site I'm having issues with, everything else runs fine. I've tried resetting my modem anyway, clearing my cache, even tried a different browser. It remains slow and remains the only site that is giving me issues. Anyone else?


Nope. Its prob you, your settings, browser, add-on's, et, etc. As you said..clean your cookies, cache, history etc.

IF its just here? Its connected to some setting with another site affecting your use of this one. You might wanna stay on DESKTOP VERSION on both D.T. and Mobile too.

Not all of us have any such issues.
Best

PS Pretty fast here......
edit on 5-11-2017 by mysterioustranger because: (no reason given)



posted on Nov, 5 2017 @ 03:38 PM
link   
I had issues with that a few weeks ago, but right now it's very fast, even graphics heavy pages.



posted on Nov, 5 2017 @ 03:59 PM
link   
Fast here, but it may be your provider.
I have ongoing issues with a couple of sites and it's my provider not my equipment or browser.



posted on Nov, 5 2017 @ 04:04 PM
link   
I've been having problems for the last few days with ATS. A few other sites are also loading slowly, including downdetector.com. But not all websites are behaving the same way.

I've run the DSLReports speedtest a few times, and the results are all over the map. In one case I had better upload speed than download speed. More problems yesterday than today.

I'm on am Xfinity Access point. So, that may be part of my problem, but the power levels are great. The Xfinity problem map on downdetector is showing significant issues with most of the major cities, though I am far from any city.

Russians? North Korea? Deep State? Whoever our enemy is today; that's who did it!


-dex



posted on Nov, 5 2017 @ 04:20 PM
link   
Slow as molasses in winter for me, too. Been ongoing for the last 2 days.

I ran a tracert, the latency spikes once it hits the first hop past Level3's Phoenix leg. There's 3 more hops after Level3 Phoenix before hitting ATS, and all of them are problematic -- high latency or request time outs.

It's pretty safe to say it's not the members' end. Not ATS directly, either, but rather, their area.



posted on Nov, 5 2017 @ 04:23 PM
link   
Yup, slow for me as well.



posted on Nov, 5 2017 @ 04:30 PM
link   
a reply to: face23785

interesting enough slowness is when connected to comcrap. when going through my cell phone its much faster.
however ats is mostly effected other sites not so much

im on comcrap in the sw fl region.

google speedtest on comcrap : 66mb d


list ur provider ,google speed test and proximity.

edit on 341130America/ChicagoSun, 05 Nov 2017 16:34:54 -0600000000p3042 by interupt42 because: (no reason given)



posted on Nov, 5 2017 @ 04:34 PM
link   
a reply to: interupt42

comcrap chicago slow ATS

trying proxy ..... working faster.

?????



posted on Nov, 5 2017 @ 04:37 PM
link   
a reply to: xuenchen

i wonder if comcrap is playing with throttling ats?

it looks like ats is primarily effected via comcast , speed with other sites not a problem, ats speed not an issue outside comcast from what im seeing?

is everyone on Comcast having an issue? if not what regions?
edit on 381130America/ChicagoSun, 05 Nov 2017 16:38:24 -0600000000p3042 by interupt42 because: (no reason given)




top topics



 
7
<<   2  3 >>

log in

join