It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Problem viewing/posting uploaded images from gallery

page: 3
1
<< 1  2   >>

log in

join
share:

posted on Sep, 19 2009 @ 08:49 PM
link   

Originally posted by Klavier
North-eastern europe reporting in.


...

Another European casualty??


I wont mention the C word.

...




posted on Sep, 20 2009 @ 05:07 AM
link   
Problem still exists here. All the same ones don't load.



posted on Sep, 20 2009 @ 05:07 AM
link   
reply to post by Klavier
 

I don't think ATS can do anything, I think this is related to the connection between ISPs, that's why it only happens (apparently) in Northern Europe.



posted on Sep, 20 2009 @ 05:08 AM
link   
I'll contact my own isp. See what they have to say.



posted on Sep, 20 2009 @ 05:29 AM
link   
I tried several free proxies and most did not showed the images.

This Canadian proxy worked.



posted on Sep, 20 2009 @ 08:26 AM
link   
reply to post by ArMaP
 

...

Still the same problem here too.

I still don't understand why this particularly effects any new
uploaded images, and why the thumbnails are showing
but not the full images?

That Ubint is one nice proxy, its fast.


...



posted on Sep, 20 2009 @ 08:35 AM
link   
Whenever anyone has problems loading the site images and/or videos, the best way to help us resolve the problem is by do a trace route to: files.abovetopsecret.com

All our images, audio, and video files are hosting via a global "Content Delivery Network" and unless we can see the specific problems (via the trace route results), there's no way we can report the issue to our provider.

Thanks.




(Just post the results here, then alert me via U2U)



posted on Sep, 20 2009 @ 08:54 AM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


...

tracert files.abovetopsecret.com

Tracing route to cdce.ams002.internap.com [69.88.148.130]
over a maximum of 30 hops:

1 1832 ms 12 ms 11 ms xxx.xxx.xxx.nl [xx.xx.xx.xx]
2 12 ms 11 ms 7 ms gv-rc0011-cr102-irb-202.core.as9143.net [213.51.161.129]
3 11 ms 11 ms 11 ms asd-tr0409-cr101-ae8-0.core.as9143.net [213.51.158.26]
4 20 ms 11 ms 11 ms te3-3.mpd01.ams04.atlas.cogentco.com [149.6.128.253]
5 13 ms 11 ms 12 ms te7-2.mpd04.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.49.13]
6 10 ms 11 ms 11 ms te2-2.mpd03.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.3.62]
7 10 ms 11 ms 11 ms 149.6.129.6
8 11 ms 11 ms 12 ms cdn-gw1.vlan1802.ams002.internap.com [69.88.149.1]
9 12 ms 11 ms 12 ms cdce.ams002.internap.com [69.88.148.130]

Trace complete.

...



posted on Sep, 20 2009 @ 12:56 PM
link   

Originally posted by Sol12
Tracing route to cdce.ams002.internap.com [69.88.148.130]


When everything is functioning normally, the traceroute isn't needed, only when you can't see images or play videos.

Also, the IP address of your DNS server is a huge help for our techs (when you cannot get to the images).



posted on Sep, 20 2009 @ 01:11 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


here's mine even thought i did send this in u2u



traceroute files.abovetopsecret.com -m 100 traceroute to files.abovetopsecret.com (69.88.148.130), 100 hops max, 60 byte packets
1 dsl-kpobrasgw1-fec0fa00-1.dhcp.inet.fi (84.250.192.1) 7.685 ms 9.441 ms 10.639 ms 2 141.208.151.58 (141.208.151.58) 13.815 ms 16.942 ms 19.977 ms
3 141.208.8.141 (141.208.8.141) 21.564 ms 23.151 ms 25.099 ms
4 hkicore2-e-0-1-0.datanet.tele.fi (141.208.204.189) 29.379 ms 32.152 ms 33.107 ms
5 hkiasbr2-s0-0-0.datanet.tele.fi (141.208.8.14) 33.903 ms 35.746 ms 37.438 ms
6 hls-b4-link.telia.net (213.248.68.209) 44.728 ms 21.198 ms 60.013 ms
7 s-bb1-pos6-2-0.telia.net (213.248.64.101) 24.808 ms 25.872 ms 27.926 ms
8 ffm-bb1-link.telia.net (80.91.248.53) 56.885 ms 57.381 ms 58.593 ms
9 ffm-b10-link.telia.net (80.91.251.122) 58.371 ms ffm-b10-link.telia.net (80.91.251.248) 61.670 ms ffm-b10-link.telia.net (80.91.251.120) 63.795 ms
10 xe-1-3-0.fra60.ip4.tinet.net (77.67.67.193) 63.917 ms xe-0-3-0.fra60.ip4.tinet.net (77.67.72.13) 64.081 ms xe-1-3-0.fra60.ip4.tinet.net (77.67.67.193) 65.128 ms
11 so-0-0-0.ams22.ip4.tinet.net (213.200.82.82) 66.680 ms 68.092 ms 68.885 ms
12 internap-gw.ip4.tinet.net (77.67.64.250) 51.772 ms 51.885 ms 50.678 ms
13 * * *
14 * * *


after hop 12 no more responses.

primary DNS:192.89.123.231
secondary DNS: 193.210.19.190



posted on Sep, 20 2009 @ 01:46 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


...

I'm still having the problem as described,
while using the following dns servers:

212.54.40.25
212.54.35.25

...



posted on Sep, 20 2009 @ 02:39 PM
link   
And if you try using a different DNS server, like OpenDNS?

I think it's worth the try.



posted on Sep, 20 2009 @ 03:21 PM
link   
ats started again to work for me



posted on Sep, 20 2009 @ 03:24 PM
link   
Same here, problem solved. I guess it was ATS isp.



posted on Sep, 20 2009 @ 03:31 PM
link   
Just as a curiosity, does the trace command show the same result?



posted on Sep, 20 2009 @ 03:38 PM
link   
reply to post by ArMaP
 


at least for me yes so there is something weird in routing but now i can ping files.abovetopsecret.com



posted on Sep, 20 2009 @ 03:47 PM
link   
reply to post by ArMaP
 


7 14 ms 13 ms 14 ms as0-0.bbr1.sto1.se.eunetip.net [213.192.191.210]
8 14 ms 14 ms 13 ms xe-0-1-0-43.stk30.ip4.tinet.net [213.200.72.69]
9 39 ms 40 ms 40 ms so-7-0-0.ams22.ip4.tinet.net [89.149.186.106]
10 40 ms 40 ms 40 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.64.250]
11 37 ms 37 ms 37 ms cdce.ams002.internap.com [69.88.148.130]



posted on Sep, 20 2009 @ 03:48 PM
link   
reply to post by ArMaP
 


I can also confirm everything is working again.


Different route.

...

tracert files.abovetopsecret.com

Tracing route to cdce.lon004.internap.com [77.242.194.130]
over a maximum of 30 hops:

1 1636 ms 7 ms 7 ms xx.xx.xx.xx [xx.xx.xx.xx]
2 8 ms 19 ms 7 ms gv-rc0011-cr102-irb-202.core.as9143.net [xx.xx.xx.xx]
3 11 ms 11 ms 30 ms asd-tr0409-cr101-ae8-0.core.as9143.net [xx.xx.xx.xx]
4 13 ms 11 ms 12 ms te3-3.mpd01.ams04.atlas.cogentco.com [149.6.128.253]
5 12 ms 11 ms 12 ms te4-4.ccr02.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.2.65]
6 10 ms 12 ms 12 ms vl3494.mpd03.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.48.242]
7 12 ms 11 ms 11 ms te1-2.ccr01.ams05.atlas.cogentco.com [130.117.1.82]
8 13 ms 11 ms 11 ms savvis.ams05.atlas.cogentco.com [130.117.14.202]

9 14 ms 134 ms 14 ms dcr1-so-1-0-0.amsterdamamx.savvis.net [204.70.193.146]
10 22 ms 26 ms 24 ms cr1-pos-0-7-5-0.londonuk1.savvis.net [204.70.192.130]
11 25 ms 27 ms 33 ms bcs1-so-5-0-0.londonlnx.savvis.net [204.70.192.6]
12 27 ms 25 ms 23 ms bcr2-so-0-0-0.Londonlnx.savvis.net [204.70.193.117]
13 28 ms 24 ms 27 ms internap.Londonlnx.savvis.net [206.24.169.186]
14 26 ms 21 ms 26 ms border5.po2-20g-bbnet2.lon.pnap.net [212.118.240.104]
15 25 ms 23 ms 26 ms cdn-gw2.ve10.lon004.internap.com [212.118.243.190]
16 23 ms 31 ms * cdce.lon004.internap.com [77.242.194.130]
17 31 ms 30 ms * cdce.lon004.internap.com [77.242.194.130]
18 29 ms * 29 ms cdce.lon004.internap.com [77.242.194.130]

Trace complete.

...



posted on Sep, 20 2009 @ 04:20 PM
link   
...

Thanks guys.


Civilization has been re-established.

...



...

We can all relax now.

...



...



new topics

top topics



 
1
<< 1  2   >>

log in

join