It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Site error, was it just me or did others get this?

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jun, 26 2006 @ 12:26 AM
link   
Warning: file(): php_hostconnect: connect failed in /home/abovetopsecret/public_html/forum/header.php on line 831

Warning: file(blog.abovetopsecret.com...): failed to open stream: Connection timed out in /home/abovetopsecret/public_html/forum/header.php on line 831

Warning: implode(): Bad arguments. in /home/abovetopsecret/public_html/forum/header.php on line 831
Lost connection to MySQL server during query





posted on Jun, 26 2006 @ 12:27 AM
link   
I got the same thing. On both Firefox and IE. It was down for about 25 minutes



posted on Jun, 26 2006 @ 12:32 AM
link   
Yeah I'm pretty sure it was a bona fide site outage.



posted on Jun, 26 2006 @ 12:37 AM
link   
I'm glad the CRU got the secondaries up and running, if DHL got wind we went down the whole operation would be at risk. Not to mention what the population would have done...

Crap you guys bring your flashy things, I think there are members near by.

*Slips on shades and selects thermal vision*



posted on Jun, 26 2006 @ 12:37 AM
link   
I couldnt go to sleep, so i thought i'd hang around but i got it too. All's well that ends well.



posted on Jun, 26 2006 @ 12:37 AM
link   
I got the same error message as well. What! No ATS?????

F5 F5 F5 F5

I'm like a junkie needing a fix



posted on Jun, 26 2006 @ 12:39 AM
link   
Thankfully things seem to be back up.

Phew.

I'm ok now. Withdrawal symptoms! Yikes!



posted on Jun, 26 2006 @ 12:40 AM
link   
Please, i get all bent out of shape
My lifeline is gone?!

Isnt it sick?



posted on Jun, 26 2006 @ 12:52 AM
link   
Yes I got it about 10 minutes ago or so. I rebooted my computer thinking it was at my end


Whew okay so its not a government plot or censorship? I was worried for a sec


[edit on 26-6-2006 by zorgon]



posted on Jun, 26 2006 @ 12:55 AM
link   
Man i was freaking out down for 25 minutes and i was having withdrawal symptoms.



posted on Jun, 26 2006 @ 01:26 AM
link   
The doing some coding changes or switching db around ?



posted on Jun, 26 2006 @ 03:29 AM
link   
Lol,
Yep here too.

Withdrawal symptoms,lol, is that what that was!

ADVISOR/


Warning: implode(): Bad arguments. in /home/abovetopsecret/public_html/forum/header.php on line 831
Lost connection to MySQL server during query


Here I was thinking ''bad argument'' now what did i do wrong!

All is good again.
For now!

My smileys are all gone though!



helen



posted on Jun, 26 2006 @ 03:34 AM
link   
One of my posts disappeared along with all records of it.

It doesn't even show up in the members posts history.

Very Odd.



posted on Jun, 26 2006 @ 06:24 AM
link   
If they were fiddling with the backend database it could explain why your post has gone missing.



[edit on 26-6-2006 by Burgess]



new topics

top topics



 
0

log in

join