It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Button, Smiles and Forum graphics just went dead...

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Mar, 4 2005 @ 09:35 PM
link   
Just as the title says, all the images appear to be broken. I am using Firefox 1.0.1. Only images that seem to be working are the banner at the top.

EDIT: Oh yeah the ADS are working for me as well...

[edit on 4-3-2005 by sardion2000]




posted on Mar, 4 2005 @ 09:43 PM
link   
I'm glad it's not just me. I thought the commies were blocking my access to super duper smilies...and above top secret icons!!



posted on Mar, 4 2005 @ 09:48 PM
link   
O looks like its fixed. That was quick.
To the Admins!



posted on Mar, 4 2005 @ 10:07 PM
link   
Maybe there was something wrong on you side? I doubt the admins cound have fixed something like that quickly.



posted on Mar, 4 2005 @ 10:09 PM
link   

Originally posted by beyondSciFi
I doubt the admins cound have fixed something like that quickly.


Oh ye of little faith.

[edit on 3-4-2005 by dreamlandmafia]



posted on Mar, 4 2005 @ 10:14 PM
link   
Please forgive the inconvenience, was only temporary.
The check arrived just a weeeeeeeeee bit past due.
Things are cool now.

Thank you for your patience.







seekerof

[edit on 4-3-2005 by Seekerof]



posted on Mar, 4 2005 @ 10:28 PM
link   

Originally posted by Seekerof
Please forgive the inconvenience, was only temporary.


So the problems was on the site? Hummm I didn't notice anything... Any way nice job admins.



new topics

top topics



 
0

log in

join