It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

site unusable

page: 1
5
<<   2  3  4 >>

log in

join
share:

posted on Jan, 2 2016 @ 10:25 AM
link   
Every oage has an ad that redirects to blank page.

Can not write or read anything ifor more than 10 seconds.




posted on Jan, 2 2016 @ 10:32 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Blacl loading bar is killing everythibg.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:33 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Get 10 seconds before redirect on any ATS page.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:35 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Perhaps you could upload a picture (screen shot) of the issue.

That may help someone to better understand your problem.

It sounds like a slooooowwww connection?
edit on 2-1-2016 by TNMockingbird because: (no reason given)



posted on Jan, 2 2016 @ 10:35 AM
link   
It would help to know which browser you're using and on what platform.

Site is working fine on Firefox PC and mobile Android. Clear your cookies, cache, history, and temporary internet files in your browser and try again. Also try a different browser.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:37 AM
link   

originally posted by: _BoneZ_
It would help to know which browser you're using and on what platform.

Site is working fine on Firefox PC and mobile Android. Clear your cookies, cache, history, and temporary internet files in your browser and try again. Also try a different browser.




I het 10 secs to reply ao it will be hard.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:37 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Have done all of above. Happens logged in or out.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:41 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Screenshots nigh inpossible to upload in 10 secs.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:42 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Mobile android. Fast connection.

Firefox and native browser



posted on Jan, 2 2016 @ 10:44 AM
link   
Turn everything off. And... Just leave it off.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:48 AM
link   
a reply to: Iamnotadoctor

Same prob here



posted on Jan, 2 2016 @ 10:49 AM
link   
a reply to: Iamnotadoctor

Over cellular data, it appears to be working. Weird.
Lemme see if i can put a screenshot. Comcast connection will not allow me to stay on page.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:49 AM
link   
a reply to: Boxman

Good to know Im not alone. Do you also have comcast?



posted on Jan, 2 2016 @ 10:52 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

Nope cellular just buys a few extea seconds. Upload images does not work at all.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:52 AM
link   

originally posted by: ISawItFirst
a reply to: ISawItFirst

Mobile android. Fast connection.

Firefox and native browser

Using both Boat browser and Dolphin browser on Android, the site is still working fine. You many have some malware/adware on your phone.

It would be a good idea to download the mobile version of Malwarebytes, and then the free version of Avast and get that stuff removed from your phone. This link will help:

malwaretips.com...



posted on Jan, 2 2016 @ 10:56 AM
link   
I'm on iOS, no problems.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:56 AM
link   
I tried to use the site while logged off, due to the 911 forum now being only able to be read while logged off.

While logged off, and on iphone with stock safari ATS is very much unusable. Works fine logged in though. But when not the adds are so intrusive the site is completely unusable. I could not view even one complete post before being sent to the App Store, of redirected to some facebook thing saying what a huge winner my iphone is. It's not though, I can't stand iPhones


If that's the experience newcomers face when checking out ATS for the first time, their first impression will certainly be negative.

And to clarify, I tried reading five threads, including this one while logged off and had zero luck



posted on Jan, 2 2016 @ 10:57 AM
link   
a reply to: ISawItFirst

The only thing not working os ATS.



posted on Jan, 2 2016 @ 10:58 AM
link   

originally posted by: Iamnotadoctor
I'm on iOS, no problems.


Try logging off and reading a thread, I'd like to know if it's just me with the ios issue



posted on Jan, 2 2016 @ 11:00 AM
link   
a reply to: caterpillage

Logged off or on, no difference.



new topics

top topics



 
5
<<   2  3  4 >>

log in

join