It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Weird button problem, probably related to advertisment placement.

page: 1
1

log in

join
share:

posted on Dec, 7 2010 @ 04:02 PM
link   
On certain pages that displays an advertisement at the top, whenever i want to click the top buttons, they run and hide to the left of the advertisement. Now ofcourse they can't hide from me forever, but it is kinda annoying.

Is it only me, or do others experience the same problem?


edit on 7/12/10 by locster because: img fix




Edit: I use Firefox on a very up to date machine
edit on 7/12/10 by locster because: add specs




posted on Dec, 7 2010 @ 04:09 PM
link   
reply to post by locster
 


I was expiriencing similar issues earlier on, when using an older device, but Im at home now, and using my siblings shiney relatively youthful machine, on which I have not had the problem.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:06 PM
link   
I am having the same problem, and I am on a 2 month old high end gaming machine. I don't think my P.C. is the problem. However I am using Firefox, which could be the problem.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:10 PM
link   
I have been having the same problem on random pages here today. I am getting tired of chasing that recent post button across the screen.


BTW- I have an old POS Dell.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:11 PM
link   
I too am having this issue, particularly when trying to log in.

Firefox user as well



posted on Dec, 7 2010 @ 05:15 PM
link   
I had that problem twice last night and I use firefox. First time, I shut firefox down and restarted it. Problem fixed. Second time, I hit reload. Problem fixed. It might be a bug in firefox. I've been having a lot of problems with it lately.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:27 PM
link   
Have noticed this for about a week and a half.. kinda fun, like a little "chase the buttons game". Its caused by the placement of the ad. I don't know if it is a Programmed In thing or what. I don't mind it tho.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:28 PM
link   
Same problem. It started today.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:29 PM
link   
This was happening to me this morning. It's fine now. I kept logging myself out on accident lol



posted on Dec, 7 2010 @ 05:30 PM
link   
Same here.


By the way, I like the advertisement in your screenshot.

"Conquer the World!" Sounds like a subliminal message from the illuminate to TPTB hidden in a game.

edit on 7-12-2010 by v1rtu0s0 because: (no reason given)



posted on Dec, 7 2010 @ 05:34 PM
link   
No problem here.
I am using Google Chrome.
Firefox users should really try Chrome if you have not yet. It's really great with all the same add-ons plus it is faster.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:36 PM
link   
chrome here and same problem. experienced the problem for the first time now actually



posted on Dec, 7 2010 @ 05:40 PM
link   

edit on 7-12-2010 by LadySkadi because: dupe info



posted on Dec, 7 2010 @ 05:47 PM
link   

Originally posted by inthemistandfog
chrome here and same problem. experienced the problem for the first time now actually

Which version are you using? You might need to update.

Or it could be because I also don't see many ads.



posted on Dec, 7 2010 @ 05:58 PM
link   
reply to post by WhatTheory
 


version 8.0.552.215.

Yeah, I don't have any adblockers on.

I had this prob when i entered abovetopsecret.com and was about to enter the 'recent posts' link. The link suddenly moved itself to topleft as in OPs picture. Once I could click it from the link that had moved to topleft, and succesfully got entered to the recentposts page, the top links started to work again and the problem was(is) gone.



posted on Dec, 7 2010 @ 06:03 PM
link   

Originally posted by inthemistandfog
Yeah, I don't have any adblockers on.

If you decide to use one, I highly recommend Adthwart for Chrome. It Blocks ads using the Firefox AdBlock Plus filter engine.



posted on Dec, 7 2010 @ 06:08 PM
link   
It happens to me too, using internet explorer. It's rare though, maybe 3 times in the past week, I think it has to do with the particular ad.



posted on Dec, 7 2010 @ 08:03 PM
link   
Same issue for me as well. Noticed it when trying to click on myATS. Today was the first time I had noticed it and was just blaming it on the Google ad until I saw this thread. I am using Safari on a Mac.



posted on Dec, 7 2010 @ 08:18 PM
link   
reply to post by WhatTheory
 


You agreed to not use adblockers when you agreed to the terms.


It was fun chasing the buttons around, but its getting irritating now.
edit on 7/12/10 by locster because: dizzy from chasing buttons



posted on Dec, 7 2010 @ 08:24 PM
link   
I have been having the same problem for about a week now.
Of course its off and on, not every page view.
IE user on windows 7



new topics




 
1

log in

join