It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Background colors messed up??

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Dec, 14 2006 @ 03:09 PM
link   
I have been noticing after going through a couple of threads, that there seems to be a problem with members profile background colors.

I was just looking at some threads in the 911 conspiracies forum, and noticed ultima1's background color black as usual on one page, the next page, it was green, the same as cameronfox, the poster just above him.

example of that can be found here:

www.abovetopsecret.com...



Is anyone else seeing anomalies like this??

If not, I can take screen shots of what I am talking about.


And I did check, to make sure that I wasn't mistaken and that ULTIMA1

hadn't actually changes his background color.

[edit on 12/14/2006 by Mechanic 32]




posted on Dec, 14 2006 @ 03:30 PM
link   
And another time here, this time DrLeary:

www.abovetopsecret.com...



and more...

www.abovetopsecret.com...




Is anyone else seeing this, or is my browser playing tricks on me?


[edit on 12/14/2006 by Mechanic 32]



posted on Dec, 14 2006 @ 04:21 PM
link   
and more...

www.abovetopsecret.com...




Hmmm...

Strange, indeed.



posted on Dec, 14 2006 @ 04:31 PM
link   
Just for curiosities sake, I checked in IE(whichever version comes with XP home service pack2), same results.

I get the same thing, with either browser.

I normally use Firefox 2.0, if this info helps.

[edit on 12/14/2006 by Mechanic 32]



posted on Dec, 14 2006 @ 04:37 PM
link   
This is just a guess but it could be that the settings between "light" and "dark" might be the issue here.



posted on Dec, 14 2006 @ 04:39 PM
link   
I still get the same thing in "light".

I normally use the "dark" setting.

I'm sure the almighty Overlord can fix whatever the problem is. No big deal, really. Just took me by surprise.



[edit on 12/14/2006 by Mechanic 32]



posted on Dec, 14 2006 @ 06:32 PM
link   
A minor glitch that I am sure Skeptic will get to eventually.

I have not noticed this one though, sharp eyes M.



posted on Dec, 14 2006 @ 09:32 PM
link   


I knew it was bound to happen sooner, or later.




posted on Dec, 14 2006 @ 09:33 PM
link   
Not sure what to think. The problem does not exist for myself.

Your colors seem perfectly fine on my screen.



posted on Dec, 14 2006 @ 09:38 PM
link   

Originally posted by chissler
Your colors seem perfectly fine on my screen.


That screen capture, is from this thread:

www.belowtopsecret.com...

Most pages seem fine, hoowever there are some that I am experiencing this problem.



posted on Dec, 14 2006 @ 09:40 PM
link   
Thats funny. I swear the Admin are simply trying to make a liar out of me. I just came across that on a page, not two or three after making the post above.

So not so much that the colors are lapping down the page, just that everyone's background color is defaulted.

Minor details though.



posted on Dec, 15 2006 @ 06:57 PM
link   
I started a new thread about this before I saw this one.
I moved my question here and will ask a mod to delete the other one.


This is my sidebar when posting in BTS.



As you can see, the yellow background color is not displayed.
But my posts in ATS show it properly as you can see from the side of this post.

I notice other members don't have the same problem and I'm wondering if there is something I can do to correct this.

Thanx
anx....



posted on Dec, 15 2006 @ 07:00 PM
link   
It's probably best to keep this in one place. Please add any other problems or issues with the new ATS skin here:

www.abovetopsecret.com...

Thanks everyone

Closing



new topics

top topics



 
0

log in

join