Computer Problem.

page: 1
0

log in

join

posted on Oct, 29 2003 @ 03:30 PM
link   
I seem to be having a bit of a computer problem.
It seems that every time I open Internet Explorer and go to any given site, lets just say, www.ebaymotors.com.
None of the pictures appear on my copmuter, thier all marked with X's.
Even all the pics on this site, thier marked with X's.
How do I fix this?
Deep




posted on Oct, 29 2003 @ 03:33 PM
link   
In the IE tabs, go to Tools, Internet options.

When the screen opens up... Click on the advanced tab... scroll down to multimedia and make sure that you have show pictures checked.

_____________________________________________
Be Cool
K_OS



posted on Oct, 29 2003 @ 03:42 PM
link   
Well I did that, it was clicked to show images but the images are not shown.
I clicked not to show images and The x's go away, and all I get is the Box with the Blue triangle, Green circle and red sqaure in it.I still cant see any pics though.
I hate computers.
Deep



posted on Oct, 29 2003 @ 04:29 PM
link   
Well make sure that you don't have anything else blocking pics and stuff first. Like a ad killer or firewall settings, cause I'm just going to address this as if none of those are running.

First delete (manually) all cache and temp.
1. Right Click "Start" and "Explore"
(Start Menu should be highlighted on the left and display on the right)
2. Arrow down in the Left window to the "Temp" Directory
3. Select All in the Temp Dir and Delete all of it
4. Now hightlight "Temporary Internet Files" in the left window
5. Click the "+" next to the folder to show the sub directories. (You should see some folders with random letters as names)
6. Go into each one of those and Select All and Delete everything inside them too.
7. Delete all your cookies too inside "\windows\cookies"
8. Check IE settings and make sure they're normal too
9. In Internet Properties-General Tab, click settings, click "Every Visit to the Page" in the top set of choices.
10. Reboot and see what happens.

[Edited on 29-10-2003 by mOjOm]



posted on Oct, 29 2003 @ 06:14 PM
link   
Good advice...keep in mind, you'll have to log in to ATS and BTS separately afterwards (something you might not have done in a while, so make sure you know your password)....



posted on Dec, 20 2003 @ 08:43 PM
link   
Listen to mOjOm. His advice sounds like the best possible.





new topics

top topics
 
0

log in

join