It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Posts Taking A Long Time To Appear.

page: 1
1

log in

join
share:

posted on Feb, 20 2014 @ 10:12 AM
link   
i searched for a thread about this, if there is one sorry.

over the past month i've noticed that when i reply on a thread or to a member, it takes two or three times longer for it to post to the thread than it did in the past.
it use to be pretty quick, now it can take as long as 30 seconds or more. i've checked other sites and they haven't changed and everything else seems to load fine. other web sites fine and checking recent posts switched between the threads fine.

what do you guys have to run the posts through the NSA filters first.

i was wondering if any one else has seen this.


edit on 20-2-2014 by hounddoghowlie because: (no reason given)




posted on Feb, 20 2014 @ 10:28 AM
link   
reply to post by hounddoghowlie
 


I have noted a post that showed up between two others in a thread I was watching. I thought it was a brain fart, but after seeing your post ...



posted on Feb, 20 2014 @ 11:18 AM
link   
reply to post by Snarl
 


was it one of mine?

i know i have posted to threads that you have posted to.
now i really do wonder if i'm being watched.


edit on 20-2-2014 by hounddoghowlie because: (no reason given)



posted on Feb, 20 2014 @ 03:39 PM
link   
reply to post by hounddoghowlie
 

No problems here. Mine pops right up...but dont get paranoid.

It could be your server, your phone or PC, laptop, tablet, location, WiFI...any number of configuration issues.

I would lastly think of the NSA! Even then...doubtful its them.



posted on Feb, 20 2014 @ 03:48 PM
link   
reply to post by mysterioustranger
 


it's just this site and just on posts. i can upload images fine, i can surf recent post fine, i can surf forum threads fine, everything that is on the tool bar loads fine and pretty quick. it just when i post to a thread, or make one of my own.



posted on Feb, 20 2014 @ 05:10 PM
link   
I get a small lag sometimes where the screen just hangs there for a sec or two before my reply goes through.
I figured it was just the NSA proofing my replies as per our contractual agreement. Still have no dental plan as of yet.

Cheapskapes




posted on Feb, 21 2014 @ 03:24 AM
link   
reply to post by hounddoghowlie
 


Yeah, me too.

Edit: OMG, posted this 2 minutes after your post!




Kidding aside, probably your ISP. Run a trace route thingie and see what it goes through.
edit on 21-2-2014 by ChuckNasty because: severe post lagzors!!!




top topics



 
1

log in

join