It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS outage this evening (11/27)

page: 2
7
<< 1   >>

log in

join
share:

posted on Nov, 28 2013 @ 07:56 AM
link   
reply to post by Olivine
 


Damn. I keep having to sacrifice a chicken to get my posts through.




posted on Nov, 28 2013 @ 08:21 AM
link   
reply to post by Aleister
 


When it times out, you just have to refresh, and it'll resend the data, and the post will still be there.



posted on Nov, 28 2013 @ 08:27 AM
link   
I'm getting timed out when trying to post.

I blame those damned English.



posted on Nov, 28 2013 @ 09:55 AM
link   
Still timing out…sigh….



posted on Nov, 28 2013 @ 10:07 AM
link   
Every time ATS 503's, an imp in Hell rejoices.



posted on Nov, 28 2013 @ 10:54 AM
link   
lets see if this gets in , been trying to get links up and post get timed out



posted on Nov, 28 2013 @ 10:55 AM
link   
well it worked after refresh the page sigh ... what a pain in the @$$



posted on Nov, 28 2013 @ 11:41 AM
link   
reply to post by BO XIAN
 


I'm dissolving.
edit on 28-11-2013 by randyvs because: (no reason given)



posted on Nov, 28 2013 @ 12:37 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


Greetings....I have an issue to bring to your attention. Every time I try to post anything (since last night)...this is what I see

Your request timed out. Please retry the request.

Can this be fixed? Sooo frustrating.

Thanks.



posted on Nov, 28 2013 @ 12:41 PM
link   
reply to post by deadcalm
 


That's the problem being investigated and worked on.



posted on Nov, 28 2013 @ 01:44 PM
link   
Happy Thanksgiving Every One at ATS.

I would like to add, this is not an isolated incident.
Many time during the week in the early hours of the AM this has happened.

ETA: It just Happened Again as I tried to Post this reply!

edit on 28-11-2013 by guohua because: (no reason given)



posted on Nov, 28 2013 @ 02:13 PM
link   

Zaphod58
reply to post by Aleister
 


When it times out, you just have to refresh, and it'll resend the data, and the post will still be there.


That didn't work in Chrome. Might in FireFox. Sigh.



posted on Nov, 28 2013 @ 02:14 PM
link   
reply to post by BO XIAN
 


It works for me every time and I'm in Chrome.



posted on Nov, 28 2013 @ 02:31 PM
link   
reply to post by Zaphod58
 


Guess I was doing it wrong somehow.

It has now worked twice.

Just have to press the f5 refresh button and then click CONTINUE.

THX THX.



posted on Nov, 28 2013 @ 02:37 PM
link   
reply to post by Zaphod58
 


Thanks for the tip, wish I knew that before, I had to redo a bunch of posts since after the show last night lol.



posted on Nov, 28 2013 @ 02:58 PM
link   
Hi I just created a thread about todays board glitches (not yesterdays). Why was it closed?

Is this thread supposed to apply to todays glitches today? In that case, why not extend the titled as such?


In observance Native Americans Memorial/Thanksgiving day aka Turkey day to corpsearians, has ATS done an upgrade or something? I got 'website not found' message all last night and this morning.

Finally got on, after getting 404 error when I click log in (www.abovetopsecret.com...)

I usually never have to log in. Also, when I post a message (minutes ago) I got a Timeout error and had to rewrite it



posted on Nov, 28 2013 @ 03:51 PM
link   
reply to post by Zaphod58
 


Excellent. Thanks for the input. Happy Thanksgiving btw!!



posted on Nov, 28 2013 @ 04:30 PM
link   
The NSA did it in the North American trans-national net exchange room with the platinum plated candlestick.

Yup.. That's the solution.



posted on Nov, 30 2013 @ 11:44 AM
link   
Well I'm not sure if this is the right place, But I have a couple of problems. Firstly my messaging u2u seems to be not working. I'm getting them and it looks like I'm sending them but people ain't getting them. Also I cannot set my favorite forums. I know how to do it as I have had them all the time. But they got deleted somehow and i just can't set them. I press the heart to set them and nothing happens. This is on a tablet and android phone...Any help would be appreciated



new topics

top topics



 
7
<< 1   >>

log in

join