It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

How to POST PICTURES in Your Posts - Read This, It Is VERY Easy!

page: 3
28
<< 1  2   >>

log in

join
share:

posted on Oct, 30 2014 @ 05:23 PM
link   
Much needed and much appreciated post - BUT all I get is those blanks with small little black boxes with a cross in the top left-hand corner, so obviously I'm doing something wrong. *growl*

Any suggestions?

Now I've lost my 'avatar' *L*

Just checking to see what this graphic is.

edit on 30/10/2014 by Maigret because: Add info.




posted on Oct, 30 2014 @ 09:08 PM
link   
a reply to: Maigret

Little confused. What is it you are trying to do?



posted on Oct, 31 2014 @ 03:08 PM
link   
a reply to: 74Templar

*LOL* Ok, now my pics and avatar are showing - but yesterday they weren't.

Not sure what made the difference... so I am confused. *blush*



posted on Oct, 31 2014 @ 07:43 PM
link   
a reply to: Maigret

Computer gremlins...
I know once I accidentally hid all the avatars. I didn't even know you could do that. Not sure about the pics.

Glad you got it sorted.



posted on Nov, 1 2014 @ 02:19 PM
link   
a reply to: 74Templar

Thanks, 74Templar!




posted on Nov, 21 2014 @ 05:22 PM
link   
NoScript warns the image upload button as "potential clickjacking" ...



i.e. by clicking on the image upload button you could be clicking on something else instead, e.g. a nearby advert.
edit on 21-11-2014 by engvbany because: (no reason given)



posted on Feb, 15 2015 @ 01:25 PM
link   
Testing..testing - 1 - 2- - 3


Many thanks for your tutorial wisdom!

Be well all.
E.NOCH



posted on Oct, 29 2015 @ 08:44 AM
link   



posted on Jan, 8 2017 @ 01:35 PM
link   
a reply to: HorusChrist

I have no avi anymore this was the current one
when I would do a large posts the avi would repeat itself..I asked for help but nothing came of it...tried to go back to my original today the little girl from the bad seed


I made her my default avi...both these pics are stored here on ATS is this supposed to happen immediately when you change the avi or is there a time delay, someone has to ok it or what4ever

thanks for the help to add I deleted the default avi and the background and click on the blank box and the little man got the bad sewed in seveal repeats,,,does my avi look normal to everyone else??
edit on 8-1-2017 by research100 because: added info



posted on Jan, 19 2017 @ 04:17 PM
link   
Be careful of posting pictures of yourself which might give others access to your fingerprints.

see: Identity theft using selfies: Your fingerprint can now be stolen from your pictures



that picture is good--- the fingerprints are not 100% available to be enlarged and copied for ID theft purposes


in fact my own Avatar holding a Contest Can has only 40% of my thumbs print visible for hacking for ID theft

the whole web link to article is: www.naturalnews.com...


Go... Peaceably... Away
you have been warned in a nice way



posted on Feb, 18 2017 @ 04:57 PM
link   
Ok, please bear with me, I'm trying to decipher the little icons and figure out how to post a Imgur link

test



posted on Mar, 20 2017 @ 03:25 AM
link   
Testing..




Um....don't think it worked on my iPad ? ...oh wait....it did work....I just don't see the pic when writing the reply.....and yes...that is a very BIG bird !







edit on 20-3-2017 by Meldionne1 because: (no reason given)



posted on Mar, 23 2017 @ 09:58 PM
link   
For some reason when i go to upload pictures , they upload BUT do not appear after upload in jpeg

Using Firefox browser ?

help



posted on May, 24 2017 @ 12:38 PM
link   
a reply to: NoRulesAllowed

Followed the instructions on the post. Just tried loading multiple pics, some loaded most didn't. Doesn't seem to be any rhyme nor reason, they're all .jpg



posted on Jul, 14 2017 @ 06:30 PM
link   
Testing




new topics

top topics



 
28
<< 1  2   >>

log in

join