Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

Mod help appreciated!

page: 1
0

log in

join

posted on Sep, 5 2013 @ 09:19 AM
link   
So for the last few days I cannot access the "new topics" page when I click on it from the "my ats" page(or any page).

Even though I am logged in,it asks me for my user name and password,which it does not except when I type them in...
All I am getting is this:

"Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required."

I haven't altered my browser,and I have tried resetting my password,but no joy.

Can anyone sort it please?
Thank you in advance Mods.





posted on Sep, 5 2013 @ 09:49 AM
link   
reply to post by Silcone Synapse
 


It sounds like you're somehow clicking a link for the new ATS site.

Here's a thread about the beta that's currently going on. You would have gotten a PM a week or so ago with the username and password.

If that's not it, I'm not too sure.



posted on Sep, 5 2013 @ 09:54 AM
link   
reply to post by enjoies05
 


I believe its related to the new beta thing-it started that day I think.
Sadly the password and user name I got sent doesn't seem to work either,
Hmmm..



posted on Sep, 5 2013 @ 12:01 PM
link   
reply to post by Silcone Synapse
 


I believe it is because the password was changed so that SO could work on 5.3 glitches with a dedicated group of savvy members and staff.





new topics

 
0

log in

join