Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

Can't let this slide by me any longer.

page: 1
3

log in

join

posted on May, 31 2013 @ 04:23 PM
link   
Too many times when I find replies in Messages, when I click on them I am taken to the NEXT page of thread, and the reply is at the bottom of the page before it. Why is this happening?




posted on May, 31 2013 @ 04:29 PM
link   
reply to post by jiggerj
 

This is a long-standing bug that happens in other situations.
E.g. you write a reply to a post, click on "reply", and then find yourself at the top of a completely non-existent page, and having to "go back" instead to get back to the original post.
This may be on a "to do" list somewhere



edit on 31-5-2013 by DISRAELI because: (no reason given)



posted on May, 31 2013 @ 05:47 PM
link   

Originally posted by DISRAELI
reply to post by jiggerj
 

This is a long-standing bug that happens in other situations.
E.g. you write a reply to a post, click on "reply", and then find yourself at the top of a completely non-existent page, and having to "go back" instead to get back to the original post.
This may be on a "to do" list somewhere



edit on 31-5-2013 by DISRAELI because: (no reason given)


Yeah, that's happened a few times, but lately my original concern has been a daily thing.



posted on Jun, 1 2013 @ 11:29 PM
link   
Try clearing out your cookies, internet history, and browser cache. Lot's of times, it's just because our computers are chunked up.

If it was a systemwide ATS bug, others'd be complainin'.

More than likely, it is a local problem on your computer.



posted on Jun, 1 2013 @ 11:32 PM
link   
reply to post by jiggerj
 


Why is this happening?


A better question is why you find this irritating enough to start a thread on...


Oh wait...you're jiggerj.





posted on Jun, 2 2013 @ 05:20 AM
link   

Originally posted by facelift
reply to post by jiggerj
 


Why is this happening?


A better question is why you find this irritating enough to start a thread on...


Oh wait...you're jiggerj.




Ha ha. I've ignore it for as long as I've been here, but it's been happening so frequently that it stays on my mind.



posted on Jun, 2 2013 @ 12:49 PM
link   
I get notification of a message when I try to open there is nothing to read. It all began when I received a message titled Warning and despite me contacting mods, supermods, and admins I still get notifications and a blank message. I have now received a point deduction penalty but for what I have no idea.

Frankly I am feeling quite disillusioned over all this which is a real shame because I have always admired and enjoyed this site. I done the delete history/cookies thing and its has made no difference, can anyone please offer any assistance on this one. Please dot try to message me because I won't be able to access it.

Kind regards
edit on 2-6-2013 by hotel1 because: (no reason given)



posted on Jun, 2 2013 @ 01:28 PM
link   
reply to post by hotel1
 


I would suggest trying to clear your cookies.
Log out and log back in.
Clear your cache.

Because you can send messages...I can read them.



posted on Jun, 2 2013 @ 01:30 PM
link   
reply to post by DontTreadOnMe
 

Yeah I have done all that and it hasn't solved the problem.

I was able to read your last response message but I still can't access any of the previous one now my keypad is suffering from lag
edit on 2-6-2013 by hotel1 because: (no reason given)



posted on Jun, 2 2013 @ 01:34 PM
link   
reply to post by hotel1
 

When did you last do that?
Which browser are you using? Is it up to date?
Any other site issues?



posted on Jun, 2 2013 @ 01:35 PM
link   
I figure it has to do with allotted broadband per page during posting?



posted on Jun, 2 2013 @ 01:39 PM
link   
reply to post by DontTreadOnMe
 

I did that about ten minuets ago, I am using a safari browser, I am going to logout and in again to see if that helps



posted on Jun, 2 2013 @ 01:40 PM
link   
reply to post by hotel1
 


Well, if you can read the last one...maybe it's now fixed.
I don't think the fix can be retroactive.
Let me send you another as a test....and if that works....I'll do some checking and resend what needs explaining....



posted on Jun, 2 2013 @ 01:45 PM
link   
reply to post by DontTreadOnMe
 


Thank you kindly for your help



posted on Jun, 2 2013 @ 01:49 PM
link   
reply to post by jiggerj
 


Happens to me too sometimes. Especially if it is my last post on a thread, then I have to go back to the beginning and find the end again. Is annoying, but workable.






top topics



 
3

log in

join