Uploading and Embedding Pictures on ATS 2013

page: 2
12
<< 1   >>

log in

join

posted on Jul, 20 2013 @ 11:25 AM
link   
reply to post by SonoftheSun
 


Oh, it is a very helpful thread. I edited my post because it was meant for a different board. I typed it in the wrong window, so I edited it out of this thread.

Unfortunately I can't embed pics because I browse from a tablet. Maybe the new mobile site will be better for me, when it is available.




posted on Jul, 22 2013 @ 02:59 AM
link   
Is there ANY way to upload pictures without having Adobe Flash?
Maybe if i provide a link to .jpeg somehow, somewhere.

I am not able to install latest flash, so upload button is not reacting at all.

Help?
edit on 22-7-2013 by Krokodil because: (no reason given)



posted on Jul, 23 2013 @ 01:47 AM
link   
reply to post by Krokodil
 


Its coming soon, keep an eye out for the new ATS 5.3



posted on Jul, 23 2013 @ 08:28 AM
link   
reply to post by Springer
 




Its coming soon, keep an eye out for the new ATS 5.3

Oh, thanks for that good news. I am SO looking forward to that.
I feel like i'm handicapped at the moment, since posting photos was primary reason to join.

Can't contribute much now, but there are some nice people on board who gave me a helping hand.



posted on Jul, 26 2013 @ 09:41 AM
link   
A really useful post, thank you. Now, links, A simple explanation for this old fart would also be really nice, not being born with a computer mouse in hand, or a DVD clutched in the other! links are still a mystery to me.



posted on Aug, 5 2013 @ 07:17 PM
link   
er...
am I missing something here?
Is ATS Uploads down at the moment or something?
I just get a blank screen.

I've uploaded here before, but now... nothing.



posted on Aug, 9 2013 @ 04:52 AM
link   
reply to post by Awen24
 


Hi Awen, I've just uploaded 5 pictures and it works fine.

If you are still having problems, maybe shoot me a U2U...perhaps I could help...





top topics
 
12
<< 1   >>

log in

join