Help me fix my flash, pretty please?

page: 1
2

log in

join

posted on Mar, 29 2013 @ 02:13 PM
link   
I have no clue what happened to it, but, for some reason it no longer works. It is up to date, as far as I can tell.

I first noticed it when try to play around with the JPL orbit diagrams and then again when I tried to get into ATS chat. It freezes up and I end up having to kill the pages.

What am I missing? How do I fix it?

I am running windows 8, I browse with chrome, and do not have any viruses as far as I can tell. I use Essentials and Malwarebytes.

Thanks in advance (:




posted on Mar, 29 2013 @ 02:20 PM
link   
Try it in a different browser such as IE and see if it still locks up....also check for updated video/MB drivers etc, these things can be a right pain to find and sometimes its quicker to nuke and reinstall than spend hours trawling through registry entries, process dumps and all sorts of other 'good stuff'



posted on Mar, 29 2013 @ 02:27 PM
link   
Ah i see your problem there....its Windows 8


But yea try it on a different broswer.



posted on Mar, 29 2013 @ 02:34 PM
link   
Hey Daryllyn,

Try clearing out your flash cache. There may be something out of whack hiding in there causing you all the grief.

www.macromedia.com...

On this page make sure you are on the "Website Storage Settings" panel, its the one with a folder and a green arrow, second to last tab.

Click on Delete All Sites.

This will remove all stored files for any sites you have used in the past, so there is a chance of some loss if you have any saved settings for those sites. Kind of like clearing your temporary internet data, but for flash specifically.

Let me know how this works.


DC



posted on Mar, 29 2013 @ 02:52 PM
link   
reply to post by dreamfox1
 
Pssh.. it was a gift (:



posted on Mar, 29 2013 @ 02:53 PM
link   
reply to post by Maxatoria
 
I know my basic way around.. or I think I do. Have always done okay..

But, some of that sounded like Japanese to me!



posted on Mar, 29 2013 @ 02:53 PM
link   
reply to post by xDeadcowx
 

I did that and it still won't work.

Any more ideas? Pretty please?



posted on Mar, 29 2013 @ 02:57 PM
link   
Try this, works for me


how-to-fix-shockwave-flash-crashes-in-google-chrome

edit on 29-3-2013 by Mianeye because: (no reason given)



posted on Mar, 29 2013 @ 02:59 PM
link   
Is your java runtime uptodate? as i'm sure ats chat uses java and a quick visit to the JPL site brings up it needs java



posted on Mar, 29 2013 @ 03:16 PM
link   
reply to post by Maxatoria
 

Could it use both?

Because chrome starts crying about flash when I try to go to it. Still checking that, though. Updating it now.
edit on 29-3-2013 by daryllyn because: (no reason given)



posted on Mar, 29 2013 @ 03:53 PM
link   
reply to post by daryllyn
 


Regress back to the prior version of Flash. Start / control panel / add-remove software - then remove the latest update.



posted on Mar, 29 2013 @ 08:49 PM
link   
reply to post by dreamfox1
 


Oh my goodness..it is so not 8.. is there an 8? it is 7.

Shows how observant I am.. lol



posted on Mar, 29 2013 @ 08:53 PM
link   
Thanks everyone for trying to help me fix it.

But, I think I have made it worse somehow, or something else was wrong. There might be a virus after all. I lost the ability to do anything with my virus software? Restarted in safe mode, rkilled, and now its finally letting me scan.

I hope I can fix it.. I have only had this laptop for a few months.
edit on 29-3-2013 by daryllyn because: (no reason given)



posted on Mar, 29 2013 @ 10:46 PM
link   
I tried all sorts of stuff, not sure which thing it was, but its all working fine now.

So, thanks everyone





new topics
top topics
 
2

log in

join