Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

Problem with new mini-background image

page: 1
1

log in

join

posted on Feb, 24 2013 @ 06:29 PM
link   
Just upload a new background image, located here:
img.abovetopsecret.com...

This was placed in the mini-background field and from my screen, showed up on posts. However, it has not showed up on my profile page and there are times when it doesn't show my name on posts.

I deleted it and re-uploaded with the same results.

So far as I am aware, it is well within policy for size and is not in anyway vulgar or obscene.

Someone upstairs... if you gotta moment, could you check it out and kick me off in the right direction?

Thanks,

Redoubt




posted on Feb, 24 2013 @ 06:37 PM
link   
It shows fine, here on this end. (?)



posted on Feb, 24 2013 @ 06:43 PM
link   
reply to post by 12m8keall2c
 


Thanks. It may be me... it shows here too, except on my profile page and at times, my name is not at the top on posts.

I dunno... but thanks again for the help



posted on Feb, 24 2013 @ 07:11 PM
link   
reply to post by redoubt
 


It will not show on your profile page where you have used a transparent image as your "avatar" and a standard image as your "background"

Mine and many others are the same - no image shown on our profile page.

edit on 24-2-2013 by Sublimecraft because:




posted on Feb, 24 2013 @ 11:21 PM
link   
If you look at the thread below yours about the name being missing,I still have that problem,but only after I make a new post.Then everything is ok.





new topics

top topics
 
1

log in

join