It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Hacked Again...

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Oct, 29 2004 @ 10:02 AM
link   
Hi,

ATS is running extremely slow for me right now and when I clicked the ATS tab... I got numerous errors at the top of the page...

I didn't think to cut and paste them..


it said error : bad arguments... something...

what's up? I hope we're okay.




posted on Oct, 29 2004 @ 10:06 AM
link   
Not hacked... just what seems to be a traffic spike. I restarted the Apache web server, you may have seen some funkiness as it was coming back up.



posted on Oct, 29 2004 @ 10:06 AM
link   
I think you should inquire privatly before starting rumor that "ATS was hacked again". S.O. don't like when people discuss hacking.



posted on Oct, 29 2004 @ 10:09 AM
link   
I had the same problem, the navigation icons wasnt loading up, think it was mostly all the images.

Perfect now though!

Thanks SO, i thought it was a problem at my end.

[Edit] Whoa! SO what happened to your face man! Thats the scariest halloween mask i have seen all my life!

[edit on 29-10-2004 by markjaxson]



posted on Oct, 29 2004 @ 10:14 AM
link   
It's all good now.

Nothing to see here, move along.

Side note, I experienced the same things, but SO's got us back up and running.

SkepticOverlord



posted on Oct, 29 2004 @ 10:14 AM
link   
phew, almost thought it was a problem with my PC



posted on Oct, 29 2004 @ 10:14 AM
link   
ATS Chat is still down, can't connect with the server properly. My wrong, if you are already aware, though, Skeptic.



new topics

top topics



 
0

log in

join