Replies but no thread?

page: 1
2
<<   2 >>

log in

join

posted on Jan, 26 2013 @ 05:51 PM
link   
This is becoming more and more frequent. In Private Messages, under Replies, I am getting names of those that have replied to comments I've made, but no thread is listed. I do a search for these member names and nothing comes up. This time there are two of them without a thread listed.

What's going on?





posted on Jan, 26 2013 @ 05:54 PM
link   
reply to post by jiggerj
 

I've had that occasionally.
In my case, I've been successful in finding the member profiles and tracking down the post that way, but it's still a very annoying bug.



posted on Jan, 26 2013 @ 05:55 PM
link   
reply to post by jiggerj
 


If the thread was trashed, that will happen. I also think that if the thread is moved from its original forum it also does that.

~Heff



posted on Jan, 26 2013 @ 05:55 PM
link   

Originally posted by DISRAELI
reply to post by jiggerj
 

I've had that occasionally.
In my case, I've been successful in finding the member profiles and tracking down the post that way, but it's still a very annoying bug.



I had one myself recently that made so sense to me, had no relation to anything I'v said on ATS.



posted on Jan, 26 2013 @ 05:57 PM
link   
reply to post by Hefficide
 

Interesting.
When it's happened to me, the thread had not been trashed, but I can't say if they were moved.



posted on Jan, 26 2013 @ 05:58 PM
link   

Originally posted by Hefficide
reply to post by jiggerj
 


If the thread was trashed, that will happen. I also think that if the thread is moved from its original forum it also does that.

~Heff


But, if I do a search on a member's name I get lists of comments they've made in different threads. The two names in the image in the OP don't come at all.



posted on Jan, 26 2013 @ 05:58 PM
link   
i wouldnt worry about, seems like there's quite a few holes in ats.
my profile say's i made 6 threads, but i've only made 1.

edit: just checked, now i've made 8 thread's and have minus points.
edit on 26-1-2013 by Rikku because: (no reason given)



posted on Jan, 26 2013 @ 06:00 PM
link   
reply to post by Rikku
 


Using the complaint feature creates a thread in a moderator only forum - thus it counts as a created thread.



posted on Jan, 26 2013 @ 06:02 PM
link   
reply to post by Hefficide
 

oh i see, thanks for that, sorry if i sounded rude.
maybe i'll stop complaining.




posted on Jan, 26 2013 @ 06:04 PM
link   



posted on Jan, 26 2013 @ 06:36 PM
link   

Originally posted by Hefficide
reply to post by jiggerj
 


Frogs and Mamatus.


Thanks. I found their replies too.



posted on Jan, 26 2013 @ 06:51 PM
link   
reply to post by Hefficide
 


It just happened again, Heff. I deleted the Frog and Mamatus replies. I had a new list of members that replied to my comments. Mamatus made another reply, but when I clicked on it, no thread showed up again. Is it the thread part that isn't showing, or are the links not connecting to Mamatus and Frog for some reason?



posted on Jan, 26 2013 @ 06:55 PM
link   
reply to post by jiggerj
 


I am not totally positive about this... but the OCE forum, I believe, is one of the few forums that will not appear in the feeds or on the front page. If I am correct, then I am assuming that the same filters that keep it from going there is also keeping the threads from being listed in your replies field.



posted on Jan, 28 2013 @ 05:07 AM
link   
reply to post by jiggerj
 


I've had the same problem the past couple of days.
Some of the comments are not showing which thread they are from.
Figured ATS might have been working on some thing......



posted on Jan, 28 2013 @ 02:56 PM
link   
Okay.....today I've got 3 messages with no thread link....
And the others worked fine.

---------------

ETA: Traced the 3 lost replies to the same thread......not sure if this matters or not.
edit on 28-1-2013 by snarky412 because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2013 @ 03:40 PM
link   

Originally posted by snarky412
Okay.....today I've got 3 messages with no thread link....
And the others worked fine.

---------------

ETA: Traced the 3 lost replies to the same thread......not sure if this matters or not.
edit on 28-1-2013 by snarky412 because: (no reason given)


More and more I'm finding that I have no replies listed, but when I check out my threads I see lots of replies to me. I dunno.



posted on Jan, 28 2013 @ 03:47 PM
link   

Originally posted by jiggerj

Originally posted by snarky412
Okay.....today I've got 3 messages with no thread link....
And the others worked fine.

---------------

ETA: Traced the 3 lost replies to the same thread......not sure if this matters or not.
edit on 28-1-2013 by snarky412 because: (no reason given)


More and more I'm finding that I have no replies listed, but when I check out my threads I see lots of replies to me. I dunno.


Yep, me too.....
Cruisin' through yesterdays threads just to see what didn't show up.
Strange...................



posted on Jan, 29 2013 @ 09:52 AM
link   
What could be causing this? I am replying to many threads I like the look of. I hope others can see my comments, I am very intrigued here.



posted on Jan, 29 2013 @ 09:53 AM
link   
reply to post by jiggerj
 


I hope my replies are not going missing my friend. I am very much looking forward to being part of the ATS brotherhood and sharing top secret intel as time goes by,



posted on Jan, 29 2013 @ 12:32 PM
link   
It seems to me to be just like the bug I have with PM's. I click on them and they disappear. It only happens on my IPad, so if you are on something else, I don't know.......





top topics
 
2
<<   2 >>

log in

join