Vid: YOUTUBE (Browser issue - solved)

page: 1
0

log in

join

posted on Jan, 17 2013 @ 10:49 PM
link   
Is anyone else seeing this?


It is even showing up on actual posts when someone uses those smileys.

(Talking about the YouTube button being in the smileys)
edit on 17-1-2013 by Doodle19815 because: (no reason given)
edit on 18-1-2013 by Gemwolf because: Updated title to help people find the thread - should they have a similiar problem




posted on Jan, 17 2013 @ 10:50 PM
link   
reply to post by Doodle19815
 


Yeah, your browser is not displaying the page properly.

Notice above the YOUR REPLY/COMMENTS BOX there are a series of blue links? (Headline, Bold, Italic)

The Vid:Youtube; should be the 2nd last one in that list.

Your browser is causing it to appear in the emoticons section.

~Tenth



posted on Jan, 17 2013 @ 10:53 PM
link   


Second go, thanks Winofiend for being my model.
edit on 17-1-2013 by Doodle19815 because: (no reason given)



posted on Jan, 17 2013 @ 10:54 PM
link   
reply to post by Doodle19815
 


That's weird, it should not be doing that.

It's showing up twice in that pic you posted. Well luckily I know quite a bit about Ipad's lol

First clear your browser cache and history, then power cycle the Ipad. That should clear it up.

Depending on the model of Ipad, you might need to update to iOS 6.0.2

ETA: Can you click QUOTE on that post and screen shot what appears in the writting box?

~Tenth
edit on 1/17/2013 by tothetenthpower because: (no reason given)



posted on Jan, 17 2013 @ 10:58 PM
link   
I have an iPad also and it is showing up fine on my iPad, I suggest following tothetenthpower's suggestions, that usually clears up any kinda funky thing I have going on with my iPad!



posted on Jan, 17 2013 @ 11:00 PM
link   


Hmmm......can't get .2 ?

IPad 3

Cookies and history cleared, going to reboot now.



posted on Jan, 17 2013 @ 11:07 PM
link   
Problem fixed! Thank you Tenth.


Soooooo.........I still wanna know how you got your hands on .2



posted on Jan, 17 2013 @ 11:43 PM
link   
My iPad 2 works ok here...



posted on Jan, 18 2013 @ 12:45 AM
link   
reply to post by Doodle19815
 


I believe only 4th edition ipads and Iphone 5 models have access to .2.

Mostly firmware fixes related to wifi if I remember correctly.



posted on Jan, 18 2013 @ 06:29 AM
link   
I also noticed the reply and quote buttons are sometimes vanished or replaced with the post smiley's and this is just in my normal firefox browser on my laptop maybe some scripting errors ?





new topics

top topics



 
0

log in

join