Trouble viewing videos

page: 1
0

log in

join

posted on Dec, 1 2012 @ 01:28 PM
link   
I was hoping I might get some help/direction here. I am having difficulty viewing the video content posted here. For instance, I was able to view a video posted in this thread, but now the video link simply states "YouTube Link," at the bottom and a green header of "External Video Content," at the top. Same with other videos. Any ideas. Using a MacBook Pro, OSX.




posted on Dec, 1 2012 @ 01:36 PM
link   
reply to post by totallackey
 

Have you tried clicking on where it says "You-tube link"?
I just tried that, and it was OK for me.



posted on Dec, 1 2012 @ 02:33 PM
link   
reply to post by DISRAELI
 


Yes. That takes me to YouTube itself. When I see that page, there is no "player" bar at the bottom of the the video screen. There is the title of the video, other related videos on the right, the comments, etc. No option to play the video.



posted on Dec, 1 2012 @ 02:37 PM
link   
Maybe you have to update your Flash player. Sorry, the best I've got. I'm not a techie.



posted on Dec, 1 2012 @ 02:46 PM
link   
reply to post by intrepid
 


Already did this intrepid. Still get a thumbs up for your answer!



posted on Dec, 1 2012 @ 03:12 PM
link   
Cleared my cache and history...all is well...ty for the attention.



posted on Dec, 1 2012 @ 03:12 PM
link   
reply to post by totallackey
 


If you are running any browser plug ins or adds ons, try disabling them one at a time.



posted on Dec, 1 2012 @ 04:35 PM
link   
reply to post by Hefficide
 


Thanks Heff and everyone else. I appreciate the responses. Problem solved.





new topics
top topics
 
0

log in

join