Question About ATS Uploads

page: 1
1

log in

join

posted on Nov, 18 2012 @ 08:18 AM
link   
Once we have uploaded our picture, and we've posted the picture on a thread, does the upload have to remain on our ATS uploads page to remain on the thread, or can we delete it and it'll remain posted on the thread?




posted on Nov, 18 2012 @ 08:27 AM
link   
reply to post by Mary Rose
 


I dunno, let's test it


I deleted it, logged out, cleared cache, it still is showing up for me. Do you see the picture too?
edit on Sun, 18 Nov 2012 08:30:10 -0600 by TKDRL because: (no reason given)



posted on Nov, 18 2012 @ 08:35 AM
link   
If you don't want them to "crowd up" your uploads page, at the top of that page right above your pictures, there are some numbers.


This means you essentially have four folders. The working folder and three storage folders.

Under each picture that you have you have more numbers


These allow you to move a picture to another folder. I put my own used photos in folder 1, funny photos in folder 2 and avatars that I make for people in folder 3. That way they can be "found" if I need them but don't clutter up my initial folder which is what shows up when I navigate to my uploads.

So... you can delete them if you want, or you can just store them "out of sight, out of mind" where you can get to them again if you want/need to.



posted on Nov, 18 2012 @ 08:36 AM
link   
reply to post by TKDRL
 


No!



posted on Nov, 18 2012 @ 08:40 AM
link   

Originally posted by PurpleChiten
These allow you to move a picture to another folder.


I experimented with that, but instead of moving the picture, it only copied it!


Originally posted by PurpleChiten
So... you can delete them if you want . . .


You seem confident of that. Are you sure you're right?



posted on Nov, 18 2012 @ 08:42 AM
link   
reply to post by Mary Rose
 


Yes, as long as you post it as [ pic] as opposed to http, it will remain.

The reason they disappear when you post as http is the web address you refered to is what was actually deleted. The pic is still out there somewhere, but no longer at the web address you referenced for it

Keep in mind, ATS doesn't put a limit on how many uploads we can have, so putting them in one of the other folders is actually a better method... in my opinion anyway.

Not sure why yours would only copy, perhaps it's popping up the new folder as opposed to your initial folder after you move it?





edit on 18-11-2012 by PurpleChiten because: (no reason given)



posted on Nov, 18 2012 @ 08:44 AM
link   
reply to post by Mary Rose
 


You can't see the pretty girl up there? Hmmm



posted on Nov, 18 2012 @ 08:45 AM
link   

Originally posted by TKDRL
reply to post by Mary Rose
 


You can't see the pretty girl up there? Hmmm


I see your photo



posted on Nov, 18 2012 @ 09:01 AM
link   
reply to post by PurpleChiten
 


Why can't I see it?
Here's a screenshot of what I see:




posted on Nov, 18 2012 @ 09:09 AM
link   

Originally posted by PurpleChiten
Not sure why yours would only copy, perhaps it's popping up the new folder as opposed to your initial folder after you move it?


I just tried again with the pic I just posted, and it did move it. Cool.



posted on Nov, 18 2012 @ 09:14 AM
link   
Can you see the ones PurpleChiten posted above?



posted on Nov, 18 2012 @ 09:27 AM
link   
reply to post by TKDRL
 


Yes!



posted on Nov, 18 2012 @ 09:33 AM
link   
I hit "Quote" on your post, copied your code for your pic, and pasted it.

But when I preview my post, there's no pic.



This is creepy.



posted on Nov, 18 2012 @ 10:51 AM
link   
Hmmmm, to test if it's just my pics you can't see, here is one still in my folder.



posted on Nov, 18 2012 @ 10:55 AM
link   
reply to post by TKDRL
 


Yeah I see it loud and clearl!



posted on Nov, 18 2012 @ 11:09 AM
link   
Ok that is good. Hopefully an admin will see this thread, maybe they can figure it out.



posted on Nov, 18 2012 @ 12:04 PM
link   
reply to post by TKDRL
 


My regular browser is Firefox, so I went into Internet Explorer to see what would happen. I didn't get your pic, but I did get a little red x:



Anyway, I have the same problem with two different browsers.



posted on Nov, 18 2012 @ 04:45 PM
link   
Thanks, TKDRL and PurpleChiten, for your help!



posted on Dec, 7 2012 @ 03:50 AM
link   



posted on Dec, 7 2012 @ 04:39 AM
link   
reply to post by Mary Rose
 


Thanks for the update,

Good to see ArMaP could help out with it





top topics
 
1

log in

join


Off The Grid with Jesse Ventura and AboveTopSecret.com Partner Up to Stay Vigilant
read more: Ora.TV's Off The Grid with Jesse Ventura and AboveTopSecret.com Partner Up to Stay Vigilant