It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Why can't I access my photos page?

page: 1
2

log in

join
share:

posted on Feb, 29 2012 @ 06:09 PM
link   
As per the title,it goes straight to the site's video page instead ?
edit on 29-2-2012 by Imagewerx because: (no reason given)




posted on Feb, 29 2012 @ 06:10 PM
link   
Maybe becasue like your post above it contains nothing



posted on Feb, 29 2012 @ 06:12 PM
link   
reply to post by rigel4
 

Sorry,hit post accidentally before typing anything
.



posted on Feb, 29 2012 @ 07:04 PM
link   
reply to post by Imagewerx
 

Are you clicking on Tools and then ATS Uploads? If I do that it works for me.

Only thing I can think of is it needs adobe flash player. Do you have that installed?



posted on Feb, 29 2012 @ 07:17 PM
link   
Well because something happened and the "old pictures" are gone now.
All you have is the new ats upload.
But SO is a little grumpy,so I wouldn't push it and move along.



posted on Feb, 29 2012 @ 07:22 PM
link   
reply to post by kdog1982
 

Now I'm confused. When did ATS switch from the old photo system to this new flash based one? I notice the OP joined later than I did and I've only seen the "new" uploads system. TIA



posted on Feb, 29 2012 @ 07:29 PM
link   

Originally posted by LightSpeedDriver
reply to post by kdog1982
 

Now I'm confused. When did ATS switch from the old photo system to this new flash based one? I notice the OP joined later than I did and I've only seen the "new" uploads system. TIA


Um,about a month ago?
They got hacked into and there was some disclaimer and emails sent out,just a little inconvience,to say the least.



posted on Feb, 29 2012 @ 08:09 PM
link   
reply to post by kdog1982
 

As recent as that? I didn't realise. I wasn't affected by the hack so I didn't really look into it all that much. Thanks for clarifying.



posted on Feb, 29 2012 @ 08:14 PM
link   

Originally posted by LightSpeedDriver
reply to post by kdog1982
 

As recent as that? I didn't realise. I wasn't affected by the hack so I didn't really look into it all that much. Thanks for clarifying.


Some were,but just a few.
I wasn't,but they changed the upload stuff.



posted on Mar, 1 2012 @ 05:04 AM
link   
Thanks guys but it was just me having a late night after a hard day at work blond moment,didn't see it on the ribbon thing all working (sort of) now
.



new topics

top topics



 
2

log in

join