Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

What's wrong with the "NEW TOPIC" (live headlines) function ?

page: 3
16
<< 1  2   >>

log in

join

posted on Feb, 20 2012 @ 09:39 AM
link   
reply to post by Kratos1220
 


Add one more to the list.. I have had this "Elusive mountain man stirs fear" posted 29 mins ago for like 2-3 days..

I'm sure the guys are working on it, if they know it's jacked up.. using firehose for now.

Starred and flagged OP




posted on Feb, 20 2012 @ 06:09 PM
link   
reply to post by rbnhd76
 


What do you think this is, a democracy?!



posted on Feb, 20 2012 @ 06:33 PM
link   

Originally posted by ChaoticOrder
The "Real Time: New Topics" has been showing the same thing for at least an hour now. It REALLY sucks, I mainly just check the New Topic feed to see what new threads are being posted.

I have noticed the same thing!

Here is a screen shot.

I've been seeing these same "new" topics for three days now. The Mountain Man stirs fear in the top left corner, posted 30 minutes ago, when actually the thread says it was posted on the 18th. Russia's missiles in the bottom right etc.



posted on Feb, 21 2012 @ 01:54 AM
link   
3 days ? for me it was about one day, now its fixed. weird.



posted on Feb, 21 2012 @ 04:21 AM
link   
Still not fixed for me. I really hope this gets sorted out soon.



posted on Feb, 21 2012 @ 10:00 AM
link   
Not fixed here either

copied and pasted:

Newest topics, updated in real-time:

Elusive mountain man stirs fear
Other Current Events: 29 minutes ago
What's wrong with the "NEW TOPIC" (live headlines) function ?
ATS Freshman's Forum: 45 minutes ago


Still the same as about 4 days ago.



posted on Feb, 21 2012 @ 12:24 PM
link   
reply to post by snowspirit
 

is this technically even possible ? mine is working again for 2 days now.



posted on Feb, 21 2012 @ 02:16 PM
link   
I've got the same problem. Mountain Man & Russian Missiles there for days.

I'm thinking the SQL / Server cache is probably br0k3d.



posted on Feb, 21 2012 @ 04:30 PM
link   
Is this a difficult problem to fix? Four days is a long time to have this problem persisting. I wonder if anyone is even working on it.



posted on Feb, 21 2012 @ 06:32 PM
link   


Yip. This has been up now for a few days. It's a pain in the arse having to
go back each time to new/current/top topics.
Come on ATS. Pull the finger out!



posted on Feb, 21 2012 @ 08:03 PM
link   

Originally posted by Atlantican
Mountain Man & Russian Missiles there for days.

I've actually never used the "current topics" link in the bottom ribbon.


Once I realized that's what you (and others) were referring to, I was able to fix it.



posted on Feb, 21 2012 @ 08:14 PM
link   
Seems to be working now. I've always used that ribbon to navigate. I like being able to jump from one topic directly into another with ease like that. Glad it's fixed now.



posted on Feb, 26 2012 @ 04:44 PM
link   
Hey guys!

I still got this problem..

any idea how to fix..

I'm using chrome, lemme check IE (oops did I say that out loud)

IE is working fine, what gives?,

I've cleaned the cache, wiped history, unloaded plugins, nothing works

oh noes it broked for ever

this is the one broken now (it was the current topics on the bar at the bottom)




I know I gotta be doin it rong
edit on 26-2-2012 by rbnhd76 because: add screen grab
edit on 26-2-2012 by rbnhd76 because: fix pic derp






top topics



 
16
<< 1  2   >>

log in

join