It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Strange Underlining on ATS thread??

page: 1
3

log in

join
share:

posted on Jan, 28 2012 @ 12:21 PM
link   
not sure where else to put this so I picked "computer help"
although I don't need help, I'm wondering if I'm the only one to experience this or not

The Matrix Traveller recently made a post "The Internal Working Components of One type of UFO"

starting at this post near the bottom of the page, everything is underlined!!! EVERYTHING . . . signatures, date & time stamps, page numbers, member info, post count, etc . ..the last four posts on the page are like this but when I move on to the next page (pg 3) everything is OK

anyone else experiencing this ?

and here's a screenshot of the very last post on page 2, if I can manage it


edit on 28-1-2012 by lurker007 because: (no reason given)




posted on Jan, 28 2012 @ 12:44 PM
link   
Seeing how the OP tried to use HTML Syntax in the post title, I figure there was a underline-tag opened and not closed at some point.

ETA: It's gone for me at least. Try emptying your cache.
edit on 28-1-2012 by H1ght3chHippie because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2012 @ 12:49 PM
link   
There are no lines on my pages. Only where you posted yours. Somehow I missed this posting.
Thanks for the repost.

Maybe the CIA is watching you and gathering information on knowdelge you gain and highlighted that page to alert other adgents your getting "too hip for the room"?
Errrrr Looking at classified info? If they remove it, it will create more interest?

The original post opens so many more questions more who design these machines then how they operate.

The science "looks logical" until I see Phages responce. He'll shred it.



posted on Jan, 28 2012 @ 12:54 PM
link   
reply to post by lurker007
 


Look at the bottom of this post: (Source)

The guy who posted didn't close the bb code correctly. He used the underline code like this: [u] Text [u] When he was supposed to end it with this: [/u]

So as It wasn't closed it just carries on and on and on an...

Edit: Here's a screenshot, notice there's no code closing the underlined text..

files.abovetopsecret.com...


edit on 28-1-2012 by Rising Against because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2012 @ 01:13 PM
link   
So no CIA conspiracy ? Rats, I thought I was on to something.

Good catch, Party On.



posted on Jan, 28 2012 @ 01:16 PM
link   
reply to post by niceguybob
 



So no CIA conspiracy ?


Well I've been wrong before..



posted on Jan, 28 2012 @ 01:25 PM
link   
reply to post by Rising Against
 


thanks for the insight. . . .
so in theory, I can do this by not closing my underline tag . . . . ?
shouldn't everyone see it, as this would be a problem with ATS? H1ght3chHippie claims he is no longer seeing it. . i'll try emptying my cache as he suggested and i intentionally left the underline closing tag off


ETA: success! it now looks as my first screenshot indicates, now to clear my cache
edit on 28-1-2012 by lurker007 because: (no reason given)


ETA: clearing cache didn't fix it on this thread, or the other . . I wonder why H1ght3chHippie no longer sees it
edit on 28-1-2012 by lurker007 because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2012 @ 01:33 PM
link   
reply to post by niceguybob
 


Maybe CIA but doubtful. . .I'm leaning more towards an ATS bug

as for the original post, it is quite intriguing and seems plausible but I'm no engineer lol



posted on Jan, 28 2012 @ 04:31 PM
link   

Originally posted by lurker007
reply to post by Rising Against
 


thanks for the insight. . . .
so in theory, I can do this by not closing my underline tag . . . . ?
shouldn't everyone see it, as this would be a problem with ATS? H1ght3chHippie claims he is no longer seeing it. . i'll try emptying my cache as he suggested and i intentionally left the underline closing tag off


ETA: success! it now looks as my first screenshot indicates, now to clear my cache
edit on 28-1-2012 by lurker007 because: (no reason given)


ETA: clearing cache didn't fix it on this thread, or the other . . I wonder why H1ght3chHippie no longer sees it
edit on 28-1-2012 by lurker007 because: (no reason given)


to prevent it running throughout the thread, find the correct post, correct it and quote with
and it should fix it.
edit on 28/1/2012 by Thurisaz because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2012 @ 04:43 PM
link   

Originally posted by lurker007
reply to post by niceguybob
 


Maybe CIA but doubtful. . .I'm leaning more towards an ATS bug

as for the original post, it is quite intriguing and seems plausible but I'm no engineer lol


I fixed one last night but fortunately that one did not link to original post.



posted on Jan, 28 2012 @ 09:48 PM
link   
I wanted to be cool like you guys!

Did it work? Am I cool?



edit on 1/28/12 by EvolEric because: (no reason given)



posted on Jan, 29 2012 @ 09:04 AM
link   
reply to post by EvolEric
 





I wanted to be cool like you guys! Did it work? Am I cool? edit on 1/28/12 by EvolEric because: (no reason given)


yes you're quite cool ....



posted on Jan, 29 2012 @ 09:05 AM
link   
reply to post by Thurisaz
 


I see . . . seems like something the staff should fix . . i wonder if it works for italics and bold as well?



posted on Jan, 29 2012 @ 10:31 AM
link   
reply to post by lurker007
 


........Only one way to find out.

Nope, guess It's just the underlined text for some reason.
edit on 29-1-2012 by Rising Against because: (no reason given)




top topics



 
3

log in

join