It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Is anyone else getting Error 503? (DOS attack)

page: 2
18
<< 1    3  4 >>

log in

join
share:

posted on Sep, 9 2011 @ 02:37 AM
link   

Originally posted by LanternOfDiogenes

Originally posted by wavemaker
I just got the dreaded 503 message.

Why exactly is Anon taking aim at ATS? Did they discover which agency ATS is connected?


Here is the Thread on ATS discussing that particular bit about Anon and ATS

www.abovetopsecret.com...



I'm not kidding... the page 503'd




posted on Sep, 9 2011 @ 02:39 AM
link   
Not to make you paranoid but, its probably stepped up security by the PTB, software scanning all alternative sites looking for terror threats.

Or maybe aliens screwing with us since we were kicked out of the andromeda council
or something to that effect.

Or maybe just the power outage affecting server hosts.

I know what my money is on.



posted on Sep, 9 2011 @ 03:47 AM
link   

It appears to be a bona-fide denial of service attack from compromised computers in the US.


Our support/security service has identified and blocked the IP range.
edit on 9-9-2011 by SkepticOverlord because: (no reason given)



posted on Sep, 9 2011 @ 03:49 AM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


Acting fine now, back to it's snappy ol' self for the last couple minutes... seems to have done the trick.

rotten people....

Edit to add: Not able to connect to the chat IP, that getting slammed as well?
Disregard, it's good now.



edit on 9-9-2011 by lernmore because: (no reason given)



posted on Sep, 9 2011 @ 03:51 AM
link   
Oooh we're under attack!!

Quick, group A go round the side, and group B head to the front, group C and D follow me and we'll take the left flank. Open fire when you hear a duck quacking!! Take no prisoners.



posted on Sep, 9 2011 @ 03:52 AM
link   
I got 502'd just trying to make it here...jeez



posted on Sep, 9 2011 @ 03:53 AM
link   
I'm in Tucson and have been getting the 503 signal for the past hour whenever I try to view ATS. This is the first time it's let me on. Power is fine here. Didn't even know about the outages until after midnight.



posted on Sep, 9 2011 @ 03:56 AM
link   
reply to post by chanel
 


Your location won't matter.

It appears most (if not all) the compromised computers were on the Road Runner network. We've reported the activity to that ISP.



posted on Sep, 9 2011 @ 03:57 AM
link   
Same 503 here....I guess one of the posts in the recent days must have hit the soft spot



posted on Sep, 9 2011 @ 03:59 AM
link   
reply to post by borutp
 


Don't know about that. But for whatever reason, this topic was used as the target. Several hundred requests for that topic every second.



posted on Sep, 9 2011 @ 04:02 AM
link   
It is not ATS. I have been trying to access my account at My Boeing Fleet. It too has been experiencing major network problems and Boeing have now taken the site down for maintenance.



posted on Sep, 9 2011 @ 04:11 AM
link   
I was getting 503s, but not on every request. I was getting them for about 30 min, but then my entire net went out for about 90 minutes. Almost exactly. After it came back, I'm still getting some 503s here and there. EDIT: Well not now, I think that's stopped too.

I couldn't get to any website whatsoever. Couldn't even get an IP address from them. DNS servers, tracert, ping. Nothing, nada, all out. And since I didn't have an IP, Google DNS didn't help either. Tech support said there was a service outage in my area. And now it's storming here. So, it may be entirely unrelated.

Could be two different things. However, it went out while I was requesting a page from ATS. Everything was working fine, except I was listening to the re-stream of Alex Jones' show today, and then went to click on an ATS thread.

Click and it usually comes right up, not this time. Just a long wait with nothing happening and when the browser did respond with a message it was an error message and the entire net was gone.
edit on 9-9-2011 by tinfoilman because: (no reason given)

edit on 9-9-2011 by tinfoilman because: (no reason given)



posted on Sep, 9 2011 @ 04:15 AM
link   
For me it started about the same time as the blackout in San Diego.

I just put it to one of the servers went down do to the blackout.



posted on Sep, 9 2011 @ 04:22 AM
link   
yeah ive gotten a couple of them too



posted on Sep, 9 2011 @ 04:24 AM
link   
Same here



posted on Sep, 9 2011 @ 04:26 AM
link   
reply to post by LanternOfDiogenes
 


ya! couple times, thought i hit the wrong button or sumpthin'

messed me up on a big post too.



posted on Sep, 9 2011 @ 04:27 AM
link   
I was having trouble on here, hotmail (as someone else also stated) and Demonoid. Every other site I went into over that timespan, Foxsoccer, Faceboook, Espn, Yahoo etc were fine. Very strange indeed.

Trowa



posted on Sep, 9 2011 @ 04:44 AM
link   
Not in US, and not from a compromise computer, and still getting that error.
Only on ATS.
Just saying....



posted on Sep, 9 2011 @ 05:36 AM
link   
I just made a post about an Earth Quake in the Netherlands but it's gone missing - so far.

www.iris.edu...

www.youtube.com...

Near Nuclear Plant!!!



posted on Sep, 9 2011 @ 05:53 AM
link   

Originally posted by TrowaBarton
I was having trouble on here, hotmail (as someone else also stated) and Demonoid. Every other site I went into over that timespan, Foxsoccer, Faceboook, Espn, Yahoo etc were fine. Very strange indeed.

Trowa


Demonoid has been down for a few days now. I think today will be the fourth, I get a message saying they are replacing a hw.

On topic, I was getting a ton of 503's, I couldn't get on for a bit.

Pred...




top topics



 
18
<< 1    3  4 >>

log in

join