Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

Is anyone having probs with ATS "timing out" today?

page: 3
26
<< 1  2    4  5  6 >>

log in

join

posted on Aug, 28 2011 @ 05:07 PM
link   
503...no server available to handle the request....this is crazy...never seen news of a hurricane do this....especially on a server based in arizona...not buying the hurricane excuse...it better be a #ing UFO invasion killing things
edit on 2011/8/28 by moonweed because: (no reason given)




posted on Aug, 28 2011 @ 05:08 PM
link   

Originally posted by StealthyKat
reply to post by kinglizard
 


I know this....see my avatar....oh...and say hello to batman....purrrrrrrr


Purrrrrrrr is right, I only operate the light but please come see me sometime. lol



posted on Aug, 28 2011 @ 05:09 PM
link   
Moving like the Autobahn again. I'm a happy guy.



posted on Aug, 28 2011 @ 05:10 PM
link   
reply to post by StealthyKat
 

Do you have a cable modem? I have Time Warner Roadrunner, and kept on getting 505ed. Finally unplugged the modem for 20 minutes, restarted the machine, not ATS is flying, even running a proxy.



posted on Aug, 28 2011 @ 05:14 PM
link   

Originally posted by intrepid
Moving like the Autobahn again. I'm a happy guy.


Yep, cheers.

Good work to whoever it was that sorted it.

Thanks a million!




posted on Aug, 28 2011 @ 05:17 PM
link   

Originally posted by aorAki

Originally posted by intrepid
Moving like the Autobahn again. I'm a happy guy.


Yep, cheers.

Good work to whoever it was that sorted it.

Thanks a million!



That would be SkepticOverlord. Yes, thanks. I was Jonesing.



posted on Aug, 28 2011 @ 05:28 PM
link   

Originally posted by intrepid
Moving like the Autobahn again. I'm a happy guy.


speaking of the Autobahn.....


oops..vid is to much for this stie but you can search for it on your own RAMMSTEIN - Puss*


German Engineering
edit on 28-8-2011 by cerebralassassins because: (no reason given)
edit on 28-8-2011 by cerebralassassins because: (no reason given)
edit on 28-8-2011 by cerebralassassins because: (no reason given)



posted on Aug, 28 2011 @ 05:35 PM
link   
reply to post by intrepid
 


My thread seemed to have been one caught in that mess.

It seems permanently locked. About the only thing not working on ATS.

Can a mod unlock it, allow me to finish the post? Or should I just start a new one, since that one seems impossible to edit, or even post a response?

I've never seen this before.

Please let me know.

Thanks.

JR



posted on Aug, 28 2011 @ 05:36 PM
link   

Originally posted by intrepid

Originally posted by aorAki

Originally posted by intrepid
Moving like the Autobahn again. I'm a happy guy.


Yep, cheers.

Good work to whoever it was that sorted it.

Thanks a million!



That would be SkepticOverlord. Yes, thanks. I was Jonesing.

Abovetopsecret works alot faster now thanks alot for fixing it



posted on Aug, 28 2011 @ 05:39 PM
link   
reply to post by autowrench
 


yes I do....it seems to be back off and on....I'm sure they are working very hard on it



posted on Aug, 28 2011 @ 05:41 PM
link   
Yes to the point I did a complete def rag and clean up.
still slow slow slow here.
Regards, Iwinder



posted on Aug, 28 2011 @ 05:44 PM
link   
Me too,its taking forever to do anything.Does this always happen?
edit on 28-8-2011 by RealTalk because: (no reason given)



posted on Aug, 28 2011 @ 05:44 PM
link   
reply to post by kinglizard
 


My HERO! I think your shout out to Batman did the trick! Now.....when do I get MY own light flasher thing???
You know, I could be a superhero.
All kidding aside, I think it's better! Thank you so much!



posted on Aug, 28 2011 @ 05:45 PM
link   
reply to post by Iwinder
 


I did the same thing as soon as I noticed it....but I think it's fixed now, or pretty close.



posted on Aug, 28 2011 @ 05:47 PM
link   
yes
and loading slower



posted on Aug, 28 2011 @ 05:48 PM
link   
Was it SkepticOverlord who fixed it? Now with THAT name, HE could be a superhero! Thank you Mr. Overlord....you have my undying gratitude as well.



posted on Aug, 28 2011 @ 05:53 PM
link   
Hmmmm....well it's still slow but I'm not seeing the 505 etc anymore. I'm sure Mr. Overlord is working feverishly on it. Let's listen to this video shall we....it won't be long now that they know.




posted on Aug, 28 2011 @ 05:53 PM
link   
Nah! The Spooks realised they knew we knew they were spying on us... Because I was at a Comet Elenin post and straight after that ATS went horribly dial-up slow. Raytheon we see you..;-)



posted on Aug, 28 2011 @ 06:23 PM
link   
It acted up for about 2 hours. All seems
okay now but slow at times. Thanks for the fixings!



posted on Aug, 28 2011 @ 06:41 PM
link   
reply to post by kennylee
 


Yes, I think it has something to do with the network being over loaded do to the hurricane. i'm sure it will be back to normal asap.






top topics



 
26
<< 1  2    4  5  6 >>

log in

join