It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Yesterday from 2 am june 19 until 12 am the 20th

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jun, 20 2011 @ 09:16 AM
link   
Yesterday from 2 am june 19 until 12 am the 20th
I could not access ATS. Every person not on my IP could but I could not. Did anyone else have this problem yesterday anywhere?
Were the boards being updated, or was I just blocked? (Although why I would be is beyond me)

I was so irritated Father's day and I couldn't spend the day with my kids' father cause he out of state working and then I can't even get on ATS!

edit on 20-6-2011 by ldyserenity because: (no reason given)




posted on Jun, 20 2011 @ 11:13 AM
link   
reply to post by ldyserenity
 


I had a similar problem only the other day actually; I was logged on fine in the morning but then mid afternoon I couldn't hit the site at all, couldn't even ping it's IP address... after a bit of digging it looked like a server was failing in London but either way after about 20 minutes the board was up again.

Could be some sort of routing issue at ATS's end maybe?

Either way, it seems to have been fixed



posted on Jun, 20 2011 @ 11:16 AM
link   
It happened to me last week. I kept getting this stupid Wikimedia page. I thought the site had been closed. It freaked me out. When my virus scan ran, it cleared up. I guess I had a virus that was doing it. I was able to get on going into my History. It is working fine now.



 
0

log in

join