It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

WANTED: Experienced ATSers to help me with embedding Images

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jun, 14 2011 @ 09:59 AM
link   
Problem solved.... Mods please delete

edit on 14-6-2011 by OptimusSubprime because: (no reason given)




posted on Jun, 14 2011 @ 10:04 AM
link   
use



tinypic.com...


or photobucket

make life easier


also


www.abovetopsecret.com...

media.abovetopsecret.com...


v
edit on 14-6-2011 by seedofchucky because: (no reason given)



posted on Jun, 14 2011 @ 10:05 AM
link   
reply to post by OptimusSubprime
 


I use photobucket.. You can copy the direct link once you upload and it displays the correct size.. Although if you post a monster thread on here with a lot of your bandwidth might get temporarily exceeded (easy fix).
edit on 14-6-2011 by rstregooski because: content



posted on Jun, 14 2011 @ 10:05 AM
link   
I think you're using the thumbnail version of the picture. The "thumbs" in the address indicates that.

htp://media.abovetopsecret.com/profile_pictures/thumbs/47bf79ebb02f.jpg

In your ATS media site, click on the picture to get the full size picture, then choose the atsimg link below it to use here.

.
edit on 6/14/2011 by Benevolent Heretic because: (no reason given)



posted on Jun, 14 2011 @ 10:06 AM
link   
reply to post by OptimusSubprime
 


Go to the search tab at the top of the screen click it type embedding look thought the subjects explaining how to do it. this should help greatly
edit on 14-6-2011 by pcrobotwolf because: (no reason given)



posted on Jun, 14 2011 @ 10:11 AM
link   
reply to post by rstregooski
 


I tried using photobucket and every time I embed and preview it says "Photobucket has moved or deleted this image" in a white box where my image should be, so I gave up on photobucket.



posted on Jun, 14 2011 @ 10:14 AM
link   

Originally posted by Benevolent Heretic
I think you're using the thumbnail version of the picture. The "thumbs" in the address indicates that.

htp://media.abovetopsecret.com/profile_pictures/thumbs/47bf79ebb02f.jpg

In your ATS media site, click on the picture to get the full size picture, then choose the atsimg link below it to use here.

.
edit on 6/14/2011 by Benevolent Heretic because: (no reason given)



THANK YOU! You're right, that's what I was doing. I appreciate your help.


edit on 14-6-2011 by OptimusSubprime because: (no reason given)



posted on Jun, 14 2011 @ 10:47 AM
link   
[img*] Could always just use [*/img]

without * pop ya url in the middle.

also imageshack works







 
0

log in

join