Professional Computer Help For Free!

page: 2
11
<< 1    3  4 >>

log in

join

posted on Mar, 27 2011 @ 04:35 PM
link   

Originally posted by PaR3v
Ok. I know my BIOS is corrupted. On the startup I get a black screen. No post, no BIOS, nothing.

My graphics card fan wont stop spinning. It's an Award BIOS. I already know I have to fix it with a Usb Floppy drive and a floppy. But I don't have those. Is there any other way besides that and physically replacing the BIOS chip?


Did you try pulling all power including the motherboard battery. Then tap the power button to purge the power, this might reset the bios? Were you trying to overclock?

edit on 27-3-2011 by Tygart because: Fixed typo!
edit on 27-3-2011 by Tygart because: (no reason given)




posted on Apr, 22 2011 @ 08:06 AM
link   
I am no expert on computers I would like to ask you if you could help out on a small problem of mine.
About a year ago I installed windows 7 on my hp compaq nx7400. This is running fine. Ever since then though, I cant get to access my on board bluetooth device. It doesnt even see one. I tried downloading software from hp but everytime it starts to install it stops asking me to either plug in my bluetooth device or turn on my onboard device.
It just doesnt see that it exists.
Up until I had xp, the bluetooth worked fine.
Thank you for any help that you can give me in advace.



posted on Apr, 22 2011 @ 09:12 AM
link   
reply to post by WhizPhiz
 


That would be:

1x ctrl-alt-del causes computer to restart = windows did not load
2x ctrl-alt-del causes computer to restart = windows loaded into the GUI



posted on Apr, 22 2011 @ 01:38 PM
link   

Originally posted by mikepopy
I am no expert on computers I would like to ask you if you could help out on a small problem of mine.
About a year ago I installed windows 7 on my hp compaq nx7400. This is running fine. Ever since then though, I cant get to access my on board bluetooth device. It doesnt even see one. I tried downloading software from hp but everytime it starts to install it stops asking me to either plug in my bluetooth device or turn on my onboard device.
It just doesnt see that it exists.
Up until I had xp, the bluetooth worked fine.
Thank you for any help that you can give me in advace.


Go to My computer's Properties,
go into device manager, (look to see if there are any yellow "!" your device or other devices that are not working will be there)
Also look for your device, (if no "!")
click on your device,
click on the driver tab, (Click Update Driver)
edit on 22-4-2011 by Tygart because: (no reason given)
edit on 22-4-2011 by Tygart because: (no reason given)



posted on Apr, 22 2011 @ 01:57 PM
link   

Originally posted by Tygart

Originally posted by mikepopy
I am no expert on computers I would like to ask you if you could help out on a small problem of mine.
About a year ago I installed windows 7 on my hp compaq nx7400. This is running fine. Ever since then though, I cant get to access my on board bluetooth device. It doesnt even see one. I tried downloading software from hp but everytime it starts to install it stops asking me to either plug in my bluetooth device or turn on my onboard device.
It just doesnt see that it exists.
Up until I had xp, the bluetooth worked fine.
Thank you for any help that you can give me in advace.


Go to My computer's Properties,
go into device manager, (look to see if there are any yellow "!" your device or other devices that are not working will be there)
Also look for your device, (if no "!")
click on your device,
click on the driver tab, (Click Update Driver)
edit on 22-4-2011 by Tygart because: (no reason given)
edit on 22-4-2011 by Tygart because: (no reason given)

Thanks.
I went to my device manager, there was no yellow "!" and nothing about bluetooth device.
It like the device dosnt exist. HELP...



posted on Apr, 22 2011 @ 03:52 PM
link   
reply to post by mikepopy
 


Odd.

Sorry I could not help.



posted on Apr, 22 2011 @ 05:15 PM
link   

Originally posted by mikepopy
Thanks.
I went to my device manager, there was no yellow "!" and nothing about bluetooth device.
It like the device dosnt exist. HELP...


Hi, amateur google enthusiast and highly ineffective armchair computer engineer here.
This thread on another website refers to your exact situation - apparently your module is a broadcom BCM92045NMD.

Basically it says you need HP Wireless Assistant - it's a small 3MB file and apparently windows will then recognise your BT module and automatic look for the drivers.

Hope that helps.

Edit - it's the 2nd solution in that thread.
edit on 22/4/2011 by Now_Then because: (no reason given)



posted on Apr, 22 2011 @ 06:04 PM
link   

Originally posted by Now_Then

Originally posted by mikepopy
Thanks.
I went to my device manager, there was no yellow "!" and nothing about bluetooth device.
It like the device dosnt exist. HELP...


Hi, amateur google enthusiast and highly ineffective armchair computer engineer here.
This thread on another website refers to your exact situation - apparently your module is a broadcom BCM92045NMD.

Basically it says you need HP Wireless Assistant - it's a small 3MB file and apparently windows will then recognise your BT module and automatic look for the drivers.

Hope that helps.

Edit - it's the 2nd solution in that thread.
edit on 22/4/2011 by Now_Then because: (no reason given)

THANKS ALOT it worked like magic!!!

Let me bow to your advice. It works now.



posted on Apr, 23 2011 @ 12:44 PM
link   
reply to post by mikepopy
 


Yay! I helped!




posted on Apr, 25 2011 @ 03:08 PM
link   
I got a toshiba laptop with windows vista service pack 2.
I have run several free software virus,registry scans the whole gambit.
Got rid of some suspicious programs and browser add ons.
Btw,this is my neighbors laptop.
After a few minutes of running,it basically locks up.
It was just locking up and going to a black screen.
But now just locking up to where I have to pull the battery.
I feel there is something still running on one of the user accounts,but can not locate it.

Any suggestions?



posted on Apr, 25 2011 @ 03:48 PM
link   

Originally posted by kdog1982
I got a toshiba laptop with windows vista service pack 2.
I have run several free software virus,registry scans the whole gambit.
Got rid of some suspicious programs and browser add ons.
Btw,this is my neighbors laptop.
After a few minutes of running,it basically locks up.
It was just locking up and going to a black screen.
But now just locking up to where I have to pull the battery.
I feel there is something still running on one of the user accounts,but can not locate it.

Any suggestions?


Put your Windows installation disk in, and restart. It will ask you Something like Repair, Reformat...... Click Repair.

If it works This will scan everything and reinstall or fix any damaged or missing files.



posted on Apr, 25 2011 @ 04:01 PM
link   
reply to post by Tygart
 


Ok,thank you.
I will give it a try.



posted on Apr, 25 2011 @ 08:28 PM
link   
reply to post by oconnection
 


Here are the problems I am having on my computer...
1.I have not been able to watch Slayer's hangout for
quite awhile.
My computer will show his avatar and the indian figure
next to it.I can also see the youtube videos he has on
the side.Everything else,including the music, is a blank.
The background does show and I have learned to click
my curser onto certain rock formations to change the music.
2.I can no longer read any PDF on my computer.I have tried
getting new pdf readers,updating...NOTHING
Could these two issues be related?
I will appreciate any help you can provide



posted on Apr, 25 2011 @ 09:21 PM
link   
reply to post by mamabeth
 


You could maybe try Revo uninstaller (the free version) to uninstall all of those apps you are using for reading pdf's and then pick one and re install (Foxit or the adobe reader maybe) - this could undo any file association conflicts that have arisen,

Also what is Slayers hangout?



posted on Apr, 25 2011 @ 09:45 PM
link   
reply to post by Now_Then
 


This is Slayer's hangout...
media.abovetopsecret.com...
I would appreciate any help in getting it back.



posted on Apr, 25 2011 @ 09:49 PM
link   
reply to post by mamabeth
 


Ahh the member Slayer... right - what internet browser are you using? - Maybe uninstall that and re install?

edit - or simply go for another browser that you have not tried yet, some big names are Opera, Firefox and Chrome - everyone has their opinion on which one is better, but out of those names you pretty much can't miss.
edit on 25/4/2011 by Now_Then because: (no reason given)



posted on May, 3 2011 @ 06:47 PM
link   
reply to post by Now_Then
 


I hope that one day I can also help you my friend!

Anytime...



posted on May, 17 2011 @ 07:48 PM
link   
I came across MEDION laptops.
Are they any good?
Does anybody know anything about them?



posted on May, 18 2011 @ 12:11 PM
link   
reply to post by mikepopy
 


Wow can't find any information on those. Go with something known, maybe IBM Think pad.

Try www.newegg.com read reviews and ask more questions here.



posted on May, 18 2011 @ 02:29 PM
link   
reply to post by Tygart
 


Thank you for your input Tygart,
I will look into that, and I will allso try to find something on it (MEDION) and give you a link so maybe you can dig more info on it.
They are supposed to be cheeper on the cost but not in quality.
Its a German brand.

Ok I found a link for the UK. Maybe you can understand more about them and get a better picture of them.

www.medion.com...
edit on 18/5/2011 by mikepopy because: To add





new topics
top topics
 
11
<< 1    3  4 >>

log in

join