It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

A place to practice linking and embedding

page: 4
58
<< 1  2  3    5  6  7 >>

log in

join
share:

posted on Apr, 1 2011 @ 07:55 AM
link   

Originally posted by itscocobaby
[img]http://files.abovetopsecret.com/images/member/68ac1e658[img]

another try...

what am I doing wrong I wonder??
edit on 21-3-2011 by itscocobaby because: test img


If you are posting an image from ats media you just copy the code and paste it into the thread where you want it. If you use the "image" button it adds too many tags and doesn't work. Hope that helps!




posted on Apr, 1 2011 @ 08:15 AM
link   
reply to post by mutantgenius
 


TEST



posted on Apr, 1 2011 @ 08:58 AM
link   
okay, I finally have enough posts to make new threads. yay.
so - I found one I want to try with.
www.kitco.com...
hm, if it works maybe i'll start a new thread with it....
mebbe...
he he



posted on Apr, 1 2011 @ 09:00 AM
link   
Cool! Now - how to do video embed directly....and thanks for this thread - perfect for us newbs.



posted on Apr, 1 2011 @ 09:01 AM
link   

Originally posted by wildtimes
okay, I finally have enough posts to make new threads. yay.
so - I found one I want to try with.
www.kitco.com...
hm,


if it works maybe i'll start a new thread with it....

mebbe...
he he

okay, that's not too hard either...



posted on Apr, 2 2011 @ 02:17 AM
link   
Nice, this thread will be helpful, here goes I guess:



edit on 2-4-2011 by Sentience365 because: (no reason given)



posted on Apr, 2 2011 @ 02:20 AM
link   
reply to post by Sentience365
 


Takes a bit of playing around with but it's easier than I thought.



posted on Apr, 3 2011 @ 08:48 AM
link   
Test completed
edit on 3-4-2011 by Mianeye because: (no reason given)



posted on Apr, 3 2011 @ 06:37 PM
link   
[vid]var VideoID = "14479"; var Width = 425; var Height = 344;[/vid]


Just trying to figure out how to embed a video that is NOT from you tube....If this doesn't work can anyone let me know how to do it? Thanks....
edit on 3-4-2011 by Caji316 because: (no reason given)

edit on 3-4-2011 by Caji316 because: (no reason given)

edit on 3-4-2011 by Caji316 because: (no reason given)



posted on Apr, 3 2011 @ 09:17 PM
link   
reply to post by Caji316
 


I can't say for sure but.....I think you can only use youtube and google vids. You would probably have to upload the video to youtube before you can embed it in a post.



posted on Apr, 4 2011 @ 12:56 AM
link   
reply to post by Caji316
 

I may not be much help, because I have never tried it myself, but maybe this will guide you in the right direction. I am pretty sure that you can upload the video into your 'ATS Media.' The same way that they show the 'ATS Live,' and 'ATS Streetview.' etc. etc.

The blue bar towards the top of your browser page^^^
'Tools' -> 'Pictures' = your Media page.
then 'My Account' -> 'My Media' -> 'Upload Media'

Now we have reached the important part- the actual upload.
Unfortunately, this is also the part where I get lost.
Hopefully that will at least get you going in the right direction.
Good luck.



posted on Apr, 10 2011 @ 10:53 AM
link   

edit on 10-4-2011 by mugger because: (no reason given)

edit on 10-4-2011 by mugger because: (no reason given)



posted on Apr, 13 2011 @ 07:51 AM
link   

edit on 13-4-2011 by thatonedude because: (no reason given)



posted on Apr, 14 2011 @ 01:40 AM
link   
Just testing a size issue...

Edit - Test completed. Thanks.
edit on 14-4-2011 by IsaacKoi because: (no reason given)



posted on Apr, 14 2011 @ 04:59 AM
link   


edit: done correctly, thanks
edit on 14-4-2011 by drsfinest72 because: (no reason given)



posted on Apr, 14 2011 @ 08:20 AM
link   



testing testing 123 testing



posted on Apr, 19 2011 @ 07:55 PM
link   
reply to post by thatonedude
 

img96.imageshack.us...


it works!!!!!!!!!!
edit on 4/19/11 by awcgs because: (no reason given)



posted on Apr, 20 2011 @ 10:57 PM
link   



posted on Apr, 22 2011 @ 09:01 PM
link   



giving it another try..it worked!!! woohoo
edit on 22-4-2011 by itscocobaby because: (no reason given)



posted on Apr, 22 2011 @ 11:01 PM
link   
[ats=300x300
/ats]
edit on 22-4-2011 by maddogron because: (no reason given)



new topics

top topics



 
58
<< 1  2  3    5  6  7 >>

log in

join