It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Is it just me or are the avatars all gone?

page: 1
1
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Feb, 14 2011 @ 06:03 PM
link   
I have been wondering if something is wrong on my end, or if avatars don't show up anymore.

Sorry if this is posted but I didn't see any discussion about it.




posted on Feb, 14 2011 @ 06:04 PM
link   
reply to post by downtown436
 


No, avatars should be readily available. I see yours.

Can you post a screen shot?



posted on Feb, 14 2011 @ 06:06 PM
link   
reply to post by tothetenthpower
 


Sure. Hang on, lemme figure out how to take a screen shot on this machine.



posted on Feb, 14 2011 @ 06:07 PM
link   
Perhaps you are not logged in?
I know that if I close out the page and return, it boots out my login.

ooops, you're not a new guy, sorry for the implication.

edit on 14/2/11 by shadow watcher because: badgers?!?!!? we dont need no stinking badgers



posted on Feb, 14 2011 @ 06:28 PM
link   
Ok, I am too dumb to take a screenshot as there is no screenshot key and yeah. Dang.

The funny thing is that there are no avatars or background showing up on either of my laptops, the ipad or my droid.



posted on Feb, 14 2011 @ 06:29 PM
link   
reply to post by downtown436
 


That's strange.

I will bring your issue to the staff and we'll get back to you



posted on Feb, 14 2011 @ 06:35 PM
link   
reply to post by downtown436
 


What kind of platform are you running?

OS and browser if you would


Please send through U2U so I can get it quicker


edit on 2/14/2011 by tothetenthpower because: (no reason given)



posted on Feb, 14 2011 @ 06:39 PM
link   
I had this same problem the other day.

I used both Firefox and Google Chrome on Windows Vista, and not only did the avatars not show up, but images that were posted in threads didn't either.

It must have just corrected itself, because the next day it was fine.



posted on Feb, 14 2011 @ 06:43 PM
link   
If you can grab a copy of FASTSTONE image capture you can copy anything seen or your desktop.



posted on Feb, 14 2011 @ 07:01 PM
link   
On my laptop I press 'CTRL + Prnt Scrn' keys together then go to Paint, click 'edit' then click 'paste'. You should be able to save it to your pictures folder. (Assuming you have Windows)



posted on Feb, 14 2011 @ 07:55 PM
link   
Go here:

www.abovetopsecret.com...

Scroll down and check the "hide avatars" setting in your account.

That should fix it.





posted on Feb, 14 2011 @ 07:55 PM
link   
same problem here guessing around three months now around the same time the blonde chick avatar took over everones, cannot see mine when pasted properly nor anyone elses



posted on Feb, 14 2011 @ 07:56 PM
link   
I'll send you a bill later.




posted on Feb, 14 2011 @ 07:59 PM
link   
reply to post by Fractured.Facade
 


fixed thanks!



posted on Feb, 14 2011 @ 08:01 PM
link   
reply to post by Rustami
 


Bill is in the mail...

Cash only please.



posted on Feb, 14 2011 @ 08:02 PM
link   

Originally posted by downtown436
Ok, I am too dumb to take a screenshot as there is no screenshot key and yeah. Dang.

The funny thing is that there are no avatars or background showing up on either of my laptops, the ipad or my droid.


I was on the site earlier via my Droid and I saw the avatars and all graphics perfectly fine...

Are you using the mobile site or the regular site? I think the mobile site m.abovetopsecret.com is minus all the graphics/avatars (but im not positive)



posted on Feb, 14 2011 @ 08:04 PM
link   

Originally posted by greeneyedleo

Originally posted by downtown436
Ok, I am too dumb to take a screenshot as there is no screenshot key and yeah. Dang.

The funny thing is that there are no avatars or background showing up on either of my laptops, the ipad or my droid.


I was on the site earlier via my Droid and I saw the avatars and all graphics perfectly fine...

Are you using the mobile site or the regular site? I think the mobile site m.abovetopsecret.com is minus all the graphics/avatars (but im not positive)


The member account settings are set to hide avatars... see my posts above.

Didn't SkepticOverlord have a class on this already?




posted on Feb, 14 2011 @ 08:08 PM
link   
The problem exists as Fractured posted above.

The member has been notified and I assume that the issue has been resolved.

~Keeper



posted on Feb, 14 2011 @ 08:16 PM
link   
reply to post by downtown436
 


I can't even figure out how to set my Avatar. I log in and try to view the "how to" vid and can't get it to load . . . arghhhhh



posted on Feb, 14 2011 @ 08:36 PM
link   

Originally posted by tothetenthpower
The problem exists as Fractured posted above.

The member has been notified and I assume that the issue has been resolved.

~Keeper


This wasn't the issue when I had the problems the other day.

I don't hide member avatars, and images that were posted in threads weren't showing up, either.

I'm just wondering whether the original member was afflicted by this same problem, rather than an issue with the ATS settings.

Either way, I'm glad that he's apparently got it sorted.



new topics

top topics



 
1
<<   2 >>

log in

join