It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS loading very slowly over last hour

page: 1
4
<<   2  3 >>

log in

join
share:

posted on Jan, 28 2011 @ 05:55 PM
link   
Over the last hour ATS is taking forever to load for me. Loading the newly posted topics or just going into and out of each thread is taking forever. I just wondered if any one else was having this trouble? My computer usually runs very fast and I do not normally have this kind of trouble?




posted on Jan, 28 2011 @ 05:56 PM
link   
Same here..I'm guessing it has something to do with tons of people getting out of work, going home, and turning to ATS for answers on this Egypt madness.



posted on Jan, 28 2011 @ 05:57 PM
link   
Same here...Transferring, connecting, waiting, repeat about 20 times then..I'm in!



posted on Jan, 28 2011 @ 05:57 PM
link   

Originally posted by tinkytink1207
Over the last hour ATS is taking forever to load for me. Loading the newly posted topics or just going into and out of each thread is taking forever. I just wondered if any one else was having this trouble? My computer usually runs very fast and I do not normally have this kind of trouble?


It's flying for me, pages load as fast as ever. What OS you running? I am running a proxy too, and that always makes it slower. Must be your machine, or your OS.



posted on Jan, 28 2011 @ 06:00 PM
link   
Yea that's what mines is doing too. It keeps saying loading, loading, like ten times and then I get in. I just check my youtube acct and it is as fast as ever?? Same with my other sites. Seems just ATS.



posted on Jan, 28 2011 @ 06:01 PM
link   
mine was getting stuck on one of the ad connects, it was only ats



posted on Jan, 28 2011 @ 06:02 PM
link   
Mine's fine, fwiw. But I've been logged in all day. If that matters to anyone looking for a problem.

Probably my fault



posted on Jan, 28 2011 @ 06:03 PM
link   
I just did a disk clean up yesterday and ran my security scan and all was good to go. Not sure what proxy means. Explain and I'll try to tell you?



posted on Jan, 28 2011 @ 06:05 PM
link   
Don't worry it's just Obama getting ready to turn off the Internet-nothing to see,move along......



posted on Jan, 28 2011 @ 06:05 PM
link   
I am always logged in. I never log out. Keep it up all the time, guess I am looking for trouble also. HA HA



posted on Jan, 28 2011 @ 06:15 PM
link   
Yeah mine has been slow, I was trying to post to my new thread that I create about Egypt and the NWO, but it was taking forever! Good to hear that I am not alone, I thought it might have been my laptop as it's a peice of crap but obviously it's an ATS thing....

Is this happening in certain areas? or is it for everyone?

If it's for everyone then it's because everyone is trying to talk about all this Egypt stuff, if it's region specific then a conspiracy may be in order, lol...



posted on Jan, 28 2011 @ 06:18 PM
link   
reply to post by tinkytink1207
 

You probably have an agent assigned to your computer and he is watching you.

It's ok - nothing (illegal) here,,,,move along please.



posted on Jan, 28 2011 @ 06:32 PM
link   
Yeah.....It's just annoying. Going to go over and watch some youtube, and see if I come back later it clears up. I know its not my computer, and if it's everyone trying to get into the Egypt info I would think youtube would be running slow also??? Tons of downloads there about it but it seems fine?



posted on Jan, 28 2011 @ 06:34 PM
link   
I keep getting hung up on some ad media also.



posted on Jan, 28 2011 @ 06:38 PM
link   
If you're using Firefox, try switching the browser to Chrome or Opera, often runs a lot faster and block Flash for awhile (so no video downloads in the threads) see if it makes a difference.
edit on 28-1-2011 by LadySkadi because: (no reason given)



posted on Jan, 28 2011 @ 06:39 PM
link   
I agree its some kind of ad media and it also keeps saying google search at the bottom. What does that mean? Did ATS start a new advertising system today or something?? How do we get rid of it?????



posted on Jan, 28 2011 @ 06:43 PM
link   
Any MOD's care to comment or give any info on this problem? Is it a local thing or a site wide thing? Just thought you might could help us out??



posted on Jan, 28 2011 @ 06:44 PM
link   
reply to post by tinkytink1207
 


sounds like it's getting re-routed somewhere before it comes here, which poses an interesting question, why is it getting re-routed somewhere else first? kinda sounds like someone wants to see what it being posted on here before it gets to the ATS servers, then it can be deleted... I see a conspiracy brewing!



posted on Jan, 28 2011 @ 06:47 PM
link   
reply to post by Resentedhalo08
 

Now mine is slow to load a post but not slow to read someone else's....as if my post is going somewhere else first.



posted on Jan, 28 2011 @ 06:48 PM
link   
I would completely agree with that. It does seems to circulating through some kind of google thing before post show up on ATS....weird?? I just want it to stop. It's driving me nuts.



new topics

top topics



 
4
<<   2  3 >>

log in

join