It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS 2010 Updates Thread - #(UPDATE Nov. 10)#

page: 32
42
<< 29  30  31    33  34  35 >>

log in

join
share:

posted on Sep, 28 2010 @ 07:08 PM
link   
I see there is a TOP button now located at the bottom of each page. However, it doesn't work (for me, anyway).
Is it supposed to be functional, at present? Just curious.




posted on Sep, 28 2010 @ 07:21 PM
link   
reply to post by LadySkadi
 


I noticed that it was added too. But it works for me. I wonder what would make it dead for you?



posted on Sep, 28 2010 @ 07:28 PM
link   
reply to post by Chamberf=6
 


Ya, strange.
Though I never used it before, so I don't really miss it.
For the record though: I'm using Firefox on Linux.

ETA:
The TOP button works in Chromium, so perhaps this is a Firefox issue.

ETA 2:
Support the idea of the TOOLS default setting to Profile please!


edit on 28-9-2010 by LadySkadi because: (no reason given)



posted on Sep, 28 2010 @ 08:34 PM
link   
Yea I just noticed it too. But it's not working for me. Might have to hit it with a brick!

WUK SMASH NON WORKING BUTTON GRR WUK SMASH!



posted on Sep, 28 2010 @ 09:04 PM
link   
The "top" button isn't working here either (on either my Firefox-on-Mac or my husband's Firefox-on-Linux).



posted on Sep, 28 2010 @ 09:12 PM
link   
That's strange that it works for me but nobody else. I use Opera and normally I am the one that features don't work for. (Like chat for instance--still can't get into there...)



posted on Sep, 28 2010 @ 09:19 PM
link   
"Top" is working for me with explorer; much appreciated.

I wonder though, if having "tools" default to one's own profile page is under consideration?
That would be great.



posted on Sep, 29 2010 @ 01:26 PM
link   
Thank you for the top button!

It works for me, explorer here.

The site looks great love all the changes.



posted on Sep, 29 2010 @ 01:43 PM
link   
Hold on to your hats... there's a strong possibility that, if all goes well, the new ATS 2010 code for displaying threads/posts will be integrated later today.



posted on Sep, 29 2010 @ 01:45 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


I am in awe of your patience.



posted on Sep, 29 2010 @ 01:56 PM
link   
reply to post by ladyinwaiting
 


There are already two easy ways to get to your profile. 1.) Click on your username. 2.) Click on the "profile" button below your post. I'm not sure whether that will change, but that's how it works right now anyway.



posted on Sep, 29 2010 @ 02:12 PM
link   
reply to post by Hellmutt
 


Hellmutt, thanks. I was completely unaware I could click on my username. This does indeed work fine for me, and I appreciate your pointing it out.



posted on Sep, 29 2010 @ 04:56 PM
link   
Well, we certainly seem to be well protected in the plagiarism department.
No mistakes here!



posted on Sep, 29 2010 @ 05:08 PM
link   
The new thread/posts display code is now running.



posted on Sep, 29 2010 @ 05:10 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


Yes, noticed it (them).

Vast improvement, at first blush. Can't wait to see others' opinions......

~~~~~~~~~~~

EDIT: But wait, there's more!

(Did I miss the announcements?) NVM they're there for all to see.....mini-profiles, other thingies too....



edit on 29 September 2010 by weedwhacker because: (no reason given)



posted on Sep, 29 2010 @ 05:13 PM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
The new thread/posts display code is now running.


Wow, ok...I see...So did the page format just widen a bit, and if so, what is the max width of pics before the scroll bars come up using the image tags for hosted files on the media portal? Used to be about 600 pixels...



posted on Sep, 29 2010 @ 05:14 PM
link   
reply to post by TrueAmerican
 


680 pixels wide should fit comfortably now.



posted on Sep, 29 2010 @ 05:15 PM
link   
Wow I think I like it... Not really sure yet, but...



posted on Sep, 29 2010 @ 05:15 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 


k, thanks! looks, umm, well...lol...gotta get used to it...



posted on Sep, 29 2010 @ 05:18 PM
link   
Has something changed in the specifications of avatar and background images?

My got broken with this latest feature addon. I can see some others working as planned, some are broken in similar ways to mine.


edit on 2010-9-29 by above because: (no reason given)



new topics

top topics



 
42
<< 29  30  31    33  34  35 >>

log in

join