Help ATS with a contribution via PayPal:
learn more

503 errors and 'server not available'?

page: 1
0
<<   2 >>

log in

join

posted on Jul, 27 2010 @ 09:25 AM
link   
Not sure if it's just me experiencing this - but today has been hellish trying to access ATS.

Anyone shed any light on to this, is it a server error or something?




posted on Jul, 27 2010 @ 09:27 AM
link   
Yes, been very slow for me as well, with a couple of 503 errors. I think they are doing some maintenance on the servers.

[edit on 27-7-2010 by Solomons]



posted on Jul, 27 2010 @ 09:27 AM
link   
[edit on 27-7-2010 by Solomons]



posted on Jul, 27 2010 @ 09:28 AM
link   
reply to post by Solomons
 


Yeah, it's happening for me too for some reason.

Btw doesn't maintenance only happen on weekends?



posted on Jul, 27 2010 @ 09:29 AM
link   
Yeah Im having the same issues with it. I also had similar problems yesterday



posted on Jul, 27 2010 @ 09:29 AM
link   
Same here, it was acting really slow all morning, it seems to be up to speed now though



posted on Jul, 27 2010 @ 09:29 AM
link   
oh ya!!! yesterday i couldnt get any threads to load at all. today is very slow..thought it was just me.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:30 AM
link   
I've received 4 "page not found" errors this morning.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:30 AM
link   
Yeah I am having the same problems, anyone know what it is.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:31 AM
link   
I have a lot of:

Service Unavailable
This server is temporarily unable to service requests.(Internal-Reason: 132)
and it's damn slow.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:33 AM
link   
Just got one trying to reply. Its either server maintenance or ATS got too close to the truth and the FBI and CIA and area 51 are trying to hack the servers and steal the info back



posted on Jul, 27 2010 @ 09:34 AM
link   
reply to post by mr-lizard
 


Yep, a lot of service issues today. Not good.

Keep getting this: Service Unavailable
This server is temporarily unable to service requests.(Internal-Reason: 132)



posted on Jul, 27 2010 @ 09:43 AM
link   
If this is a DDos attack the timing is interesting.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:43 AM
link   
There were some recent code changes, and I suspect some of this may be the problem. If you've ever written computer code (I have), you'll remember that the tiniest of changes (like changing a name) can sometimes cause the whole thing to behave like a 4 year old having a temper tantrum.

We've alerted SO, and hope the issues will be resolved later today.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:44 AM
link   
Ditto, and yesterday I had the most obnoxious full pgae ad pop up when I logged in.
Weird



posted on Jul, 27 2010 @ 09:45 AM
link   
Yep, me too. Whats going on?



posted on Jul, 27 2010 @ 09:47 AM
link   
It's faster now...and no more probs.



posted on Jul, 27 2010 @ 09:48 AM
link   
I thought the problem might have been associated with the following story which someone tried to start a thread on but I get the 404 error when trying to pull it up...


www.wired.com...


[edit on 27-7-2010 by Sanity Lost]



posted on Jul, 27 2010 @ 09:58 AM
link   
reply to post by Sanity Lost
 

Erm yeah its been slow.

But what on earth is all that about in your link? Could we end up being sued personally for using articles and information from news sites?



posted on Jul, 27 2010 @ 09:58 AM
link   

Originally posted by Fractured.Facade
If this is a DDos attack the timing is interesting.



Exactly what i was thinking.






top topics



 
0
<<   2 >>

log in

join