It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

How do I add URLs with the ':' character and others?

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jun, 14 2010 @ 07:30 AM
link   
I can try just plain text:

en.wikipedia.org...:Contributions/A

I can try the URL feature:

en.wikipedia.org...:Contributions/A

I can try as a quote:



en.wikipedia.org...:Contributions/A


None seem to work correctly. How is it done?

(This is just an example URL by the way, no specific meaning)




posted on Jun, 14 2010 @ 07:34 AM
link   
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/A] link [/url]

*note the spaces after the opening URL tag and before the closing URL tag


Inserting the spaces will also work for those Very long URLs that often get broken or truncated



posted on Jun, 14 2010 @ 07:36 AM
link   
Thank you very much.

Can this issue be fixed? It's good to know the workaround, but it would be better if it 'just worked'



posted on Jun, 14 2010 @ 07:38 AM
link   
Hmm, that still didn't work for me, could you take a look please? I posted my thread with those spaces added.

www.abovetopsecret.com...



posted on Jun, 14 2010 @ 07:40 AM
link   
reply to post by harpsounds
 


It's inherent to the board code and how it handles certain special characters. You can still use the URL feature, all you have to do is insert the two spaces. click. click. lickety split.



posted on Jun, 14 2010 @ 07:44 AM
link   

Originally posted by harpsounds
Hmm, that still didn't work for me, could you take a look please?


You're still using the full URL as the "name" for the link. The special characters will still "break" it.

Try shortening the "name" to just "en.wikipedia.org" or similar.

e.g.
en.wikipedia.org


[edit on 14-6-2010 by 12m8keall2c]



posted on Jun, 14 2010 @ 07:46 AM
link   
Thanks.

They are working now.



posted on Jul, 19 2010 @ 06:21 PM
link   
I had another problem today with this.

www.arrl.org..." target="_blank" class="postlink"> Archive Link

These archive.org links seem to not work even with the space trick.

I then tried to make a TinyURL link instead to get around it, and that failed too.

tinyurl

Does ATS block the tinyurl? It seems to just remove part of the URL.

I manged to finally get around it using the preview version of tinyurl, but it's quite frustrating to have to go to these lengths just to post a link.

[edit on 19/7/2010 by harpsounds]



posted on Jul, 19 2010 @ 11:03 PM
link   
trying something out, no idea if it'll work or not...

EDIT: it didn't work
I think the problem those links are having is that they include the characters "http" or "url" within the link itself. Maybe someone else will have a workaround that works (I tried putting the urls in quotes)

[edit on 7/19/2010 by americandingbat]



posted on Jul, 19 2010 @ 11:07 PM
link   

Originally posted by harpsounds
I had another problem today with this.

www.arrl.org..." target="_blank" class="postlink"> Archive Link


That would be:

Surfin': Long-Delayed Echoes Again

The trick is to replace the ":" with "%3A". See this page for more info.


[edit on July 19th 2010 by Ian McLean]



posted on Jul, 20 2010 @ 04:02 PM
link   

Originally posted by Ian McLean

Originally posted by harpsounds
I had another problem today with this.

www.arrl.org..." target="_blank" class="postlink"> Archive Link


That would be:

Surfin': Long-Delayed Echoes Again

The trick is to replace the ":" with "%3A". See this page for more info.


[edit on July 19th 2010 by Ian McLean]


Well done, you have my
for the reply.



new topics

top topics



 
0

log in

join