It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

How to add pictures and links to your ATS thread

page: 8
13
<< 5  6  7    9 >>

log in

join
share:

posted on May, 29 2013 @ 03:59 AM
link   


Edit: cool thanks, very helpful..
edit on 29-5-2013 by ParaZep because: (no reason given)




posted on Sep, 14 2013 @ 09:17 PM
link   
Given the recent update, I don't know how to post an image in my posts. I can do youtube. But when I click "Add Image" it pops up a little Bar, I think I'm supposed to select my image from there. But nothing to click, I can't type. Right click no work.

How do I add an image....... grrr getting used to new format.



posted on Sep, 21 2013 @ 02:35 PM
link   

edit on 21/9/2013 by Dabih because: (no reason given)



posted on Aug, 5 2014 @ 01:58 PM
link   
a reply to: JWash




posted on Aug, 22 2014 @ 06:01 PM
link   
a reply to: Thermo Klein

This just caused icons to appear in my post.



posted on Aug, 22 2014 @ 06:02 PM
link   
same thing happens to me
a reply to: Mugen



posted on Aug, 22 2014 @ 06:17 PM
link   
a reply to: lindalinda

I open a second window to copy and paste the image, the add image button doesn't work for me either. Here's how info it:

Open a second window
Click on the arrow and then select uploads


To add an image-hit the upload icon


Then select file to add image and click green arrow to upload to your images


Then, to add your image to a post, copy and paste the BB code for use in posts (first line.) this is why you want to open a second window


Hope that helps





edit on 22-8-2014 by Jennyfrenzy because: delete period after window so it wouldn't be censored




posted on Jan, 6 2015 @ 02:31 PM
link   
This is absolutely retarded.



posted on Feb, 5 2015 @ 08:10 PM
link   
a reply to: ParaZep



posted on Mar, 3 2015 @ 07:30 AM
link   
test, did not work. blabla
edit on 3-3-2015 by wotyathink because: workin on it



posted on Oct, 7 2015 @ 01:00 AM
link   



posted on Dec, 31 2015 @ 11:06 PM
link   
Ironic that the tutorial post is full of blank images. This is the Achilles Heel of ATS.



posted on Dec, 31 2015 @ 11:06 PM
link   

originally posted by: Gh0stwalker
This is absolutely retarded.

Yes it is.



posted on Jun, 21 2016 @ 02:30 AM
link   



posted on Jul, 10 2016 @ 02:55 PM
link   
I just wish someone from ATS would come on here once and for all and say it's F'ing IMPOSSIBLE to do!!

I've tried everything, absolutely everything...and I've been posting pictures to websites for YEARS (using photobucket and others), I know BB code...and I've tried every variation imaginable. Nothing works.

I've never seen a single screen which looks even remotely like any of the demo screens on here. It's like it's some kind of inside joke or something.

I give up!



posted on Apr, 6 2017 @ 12:01 AM
link   
a reply to: Flyingclaydisk

That's not good. After 9 years here on ATS, I now want to upload my first picture to a post. Can't figure it out. I see the icon to click on for uploading a photo, but clicking on it just gives me a tiny black rectangular box. Can't paste anything into that box. Wow... I thought modern forum coding made things EASIER for users.



posted on Apr, 6 2017 @ 12:10 AM
link   
a reply to: carewemust
You can get this far.


click button and select file to upload


select pic you want
copy that code to paste into post.


edit on 6-4-2017 by D8Tee because: (no reason given)



posted on Apr, 6 2017 @ 12:24 AM
link   
a reply to: D8Tee




Hey.. it worked! That's way more effort than the old copy/paste. I'm sure there's a reason why ATS uses this multi-step method, vs the simple way. But, can't knock a FREE tool like this wonderful forum. Thanks for the detailed instructions, D8Tee. I'll go add a photo to the Obama spying thread now. Cheers!


edit on 4/6/2017 by carewemust because: (no reason given)



posted on Apr, 6 2017 @ 12:29 AM
link   

originally posted by: carewemust
a reply to: D8Tee




Hey.. it worked! That's way more effort than the old copy/paste. I'm sure there's a reason why ATS uses this multi-step method, vs the simple way. But, can't knock a FREE tool like this wonderful forum. Thanks for the detailed instructions, D8Tee. I'll go add a photo to the Obama spying thread now. Cheers!

Sometimes i have to open a new browser window as it tells me there's no active session in use.

I always have to click 'myATS' first then the little down arrow right to the left of the speedometer looking icon at top lol.
Took me a while but I have it figured out now and can post pics.



posted on Apr, 6 2017 @ 12:36 AM
link   
a reply to: D8Tee

What happens when you're in a message composition window (as I am now) and you click on the ICON that has a mountain and a moon/sun in it? The "Insert Image From Your Library" icon?

I get a little rectangular black box pop-up, but you can't do anything with the thing but close it again. Would be a lot easier to access the library directly via that Icon wouldn't it.



new topics

top topics



 
13
<< 5  6  7    9 >>

log in

join