It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Tech support question

page: 1
0

log in

join
share:

posted on May, 22 2004 @ 02:25 PM
link   
Normally I use the Opera browser to view ats, and yesterday I launched my browser to find I was not signed in to ATS so I tried to log in and it would not accept my username and password... but here is the weird part... I tried logging in on netscape and I logged in with the same username and password with no problems whatsoever... anyone have any idea why it would say I put in a bad username/password with opera but not with netscape?




posted on May, 22 2004 @ 02:30 PM
link   
Did you isntall anything that stops Opera from creating the Cookie for ATS??



posted on May, 22 2004 @ 03:47 PM
link   

Originally posted by dreamlandmafia
Did you isntall anything that stops Opera from creating the Cookie for ATS??
No, and see thats the thing..I had cookie problems with another site a few weeks ago but I have checked those settings over and over again and it should be accepting all cookies... I wonder if my opera is just wigging.



posted on May, 22 2004 @ 03:52 PM
link   
Try reinstalling Opera...save your bookmarks and other exportable settings and reinstall.



posted on May, 23 2004 @ 04:23 AM
link   
Don't you use the Wand function in Opera?
It's great, all you have to do hit hit CTRL-ENTER and you're logged in.
You only need to fill in your username and password the first time, after that, just CTRL-ENTER. YOu can protect the Wand by setting a Master Password (preferences >> Security).



posted on May, 23 2004 @ 04:26 AM
link   
Before uninstalling/reinstalling anything, just clear cache and cookies.
But don't just trust on the clear cache and cookies feature of opera, but also manualy make sure the folder with cache and cookies is cleared.

What to also check is that you don't have the auto language selector going in Windows 2000/XP, because it sometimes swaps keybord input from AZERTY to QUERTY quite randomly.



posted on May, 24 2004 @ 10:41 AM
link   

Originally posted by Zion Mainframe
Don't you use the Wand function in Opera?
Yes, I do... but it was not working it still told me it was a bad username/password. I am going to try the cache and cookie clearing before I re-install opera... wish me luck.



new topics

top topics



 
0

log in

join