It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Where are the tuts for embedding videos?

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Oct, 5 2009 @ 10:43 AM
link   
I just did a search and turned up nothing. Where do I find the information on how to embed videos from YouTube. I have tried every way possible to get a video into my post. It is not showing up in the preview.

I sure wish there was an obvious link to such information or that the instructions on the posting page were made clear as to what number is wanted when linking to YouTube videos.




posted on Oct, 5 2009 @ 10:47 AM
link   
search for "embedding video"

the number is the number at the end of the video's address.

[edit on 5/10/09 by pieman]



posted on Oct, 5 2009 @ 10:50 AM
link   
http://www.youtube.com/watch?v=tJ1FzYZPP74&feature=local_news

Just the bolded part. Nothing more. Nothing less.


[yvid]tJ1FzYZPP74[/yvid]



Google videos are basically the same.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3987424051789178238&ei=tRbKSpOPG4PYlQf-lJXpBg&q=reporter+tasered+google.com#

Just the bolded part. Nothing more. Nothing less.

[gvid]-3987424051789178238[/gvid]


Google Video Link


[edit on 5-10-2009 by 12m8keall2c]



posted on Oct, 5 2009 @ 10:53 AM
link   
For a youtube you simply copy and paste everything AFTER the ='s in the URL into the little box that appears when you hit the youtube Vid button

Like this.....



And you should get this...





edit: He he - just realised there was a link in my bookmarks tool bar that was some what errrm
compromising!


Can any one guess what was under the mail folder!


[edit on 5/10/2009 by Now_Then]



posted on Oct, 5 2009 @ 10:58 AM
link   
Take the URL of the YouTube video and copy the video id. Here's an example.

http://www.youtube.com/watch?v=UWRyj5cHIQA

The video link is the bold text.

Another example is:

http://www.youtube.com/watch?v=NVhPcc9gaEY&feature=channel_page

Again, you only need the bold text that follows 'v=' but stop copying at the ampersand '&' character. Now take the video id and surround it with [yvid] bb code like so:

[yvid]UWRyj5cHIQA[/yvid]

The result is:



[edit on 5-10-2009 by dbates]



posted on Oct, 5 2009 @ 11:02 AM
link   
Ahh OK - I usually copy everything after v='s and it still works, well you live and learn.

[edit on 5/10/2009 by Now_Then]



posted on Oct, 5 2009 @ 11:05 AM
link   
Thanks for the help. I am wondering why this information is omitted from the page where you upload the video.

Can anyone tell me why the edit feature does not work? I just added a whole bunch of links to an existing post of mine and they went down the black hole when I posted the edit.



posted on Oct, 5 2009 @ 11:08 AM
link   
reply to post by groingrinder
 


If you edit an existing post, and then "preview" the edit(s), any changes made will be negated. A glitch in the matrix, if you will.



posted on Oct, 5 2009 @ 11:09 AM
link   
reply to post by groingrinder
 


If you edit your post, then do a "preview", it wipes out your edit. As far as I know, it's a known bug.



posted on Oct, 5 2009 @ 11:50 AM
link   

Originally posted by Benevolent Heretic
As far as I know, it's a known bug.


*golf clap*




posted on Oct, 6 2009 @ 03:58 PM
link   


[edit on 6-10-2009 by Aquarius1]



new topics

top topics



 
0

log in

join