It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Several ATS functions not working

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Aug, 28 2009 @ 06:49 AM
link   
Several functions not working:

Top 50 Subscriptions (with 30-Day activity)... clicking on button for a post does not re-direct you there

ALERT button doesn't open an input box.




posted on Aug, 28 2009 @ 06:53 AM
link   
They're all working fine on my side...?

Do you get an error message or what exactly happens?

Did you make any recent changes to your PC/browser?

Which browser do you use?



posted on Aug, 28 2009 @ 06:56 AM
link   
reply to post by Gemwolf
 


I haven't made any changes at all.

Nothing happens. It's as if I never clicked them at all. Bottom of screen reads 'Done'.

I use FireFox.

[edit on 28-8-2009 by jsobecky]



posted on Aug, 28 2009 @ 06:58 AM
link   
I have also just tried it out and no problems for me either, Have you deleted cookies and on/offline content to see if that helps the issue?



posted on Aug, 28 2009 @ 07:01 AM
link   
reply to post by DJDOHBOY
 


No , I haven't. I have to run out for a few minutes, will do the 'cleanup' routine when I return and report back.

I was using the functions earlier today (first one) without problems..

Thx



posted on Aug, 28 2009 @ 07:03 AM
link   
Just tested everything using Firefox, and everything works fine.

Perhaps it's time for the "Panic Button" (aka Reset)?


Can't imagine what's up, other than certain settings on your browser being chaged...?



posted on Aug, 28 2009 @ 07:44 AM
link   
Well, just went through the clear cache, machine reset routine, and everything seems to be Ok now. Shoulda done that before crying wolf, but since I hadn't changed anything...

Anyhow, thanks for all your help.



new topics

top topics



 
0

log in

join