It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Some U2U Problem

page: 1
0

log in

join
share:

posted on May, 7 2004 @ 05:05 PM
link   
Im not sure if these have been adressed already or not...but the U2Us on BTS dont work...at all.

When I hit the "U2U" uptop or the "You Have 1 U2U" (wtvr it is, its been so long since iv gotten a U2U) it sends me to this:

s93896535.onlinehome.us...

Happens in both FireFox and IE...

Also...when i hit the "Send U2U" button on someones post it sends me to a white popup:


s93896535.onlinehome.us...

Also happens both in FireFox and IE....i dunnno if its on my end.

Edit...i think just the links would be fine....a 1024x768 screenshot is mighty big....




[Edited on 7-5-2004 by dreamlandmafia]




posted on May, 7 2004 @ 05:06 PM
link   
There are known problems in BTS with u2u's and a few other features. Thanks for pointing it out, though.


You have to got into ATS, where everything works.

Thanks for editing



[Edited on 7-5-2004 by Zzub]

[Edited on 7-5-2004 by Zzub]



posted on May, 7 2004 @ 05:07 PM
link   

Originally posted by Zzub
There are known problems in BTS with u2u's and a few other features. Thanks for pointing it out, though.

[Edited on 7-5-2004 by Zzub]


Oh darn....i was hoping I found a problem that no one had found before





posted on May, 8 2004 @ 01:25 PM
link   
I also have a problem with the U2U system. It seem that I cannot access it when in BTS. The page opens, but the message box is blank. It only works for me in ATS. Not a major problem for me, but I just thought that I would point that out.

~Face



posted on May, 8 2004 @ 01:28 PM
link   
Facefirst, thanks for reporting it. The problem affects everybody here. The best solution (obviously) is just to pop back into ATS for your u2u requirements.



posted on May, 8 2004 @ 01:37 PM
link   

Originally posted by Zzub
Facefirst, thanks for reporting it. The problem affects everybody here. The best solution (obviously) is just to pop back into ATS for your u2u requirements.




I have been just using the U2U on ATS since I dicovered the problem, so no sweat for me....

I am a bit computer-retarded, so I thought it might have been my Mac skills!
Glad to be of some help.



posted on May, 8 2004 @ 01:46 PM
link   
Well, thanks for being a good member and reporting the issue!




new topics

top topics



 
0

log in

join