It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

I need HELP! How do I embed a file from the media portal???

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jul, 9 2009 @ 11:07 PM
link   
I want to embed an audio file from my media portal account? I know it can be done, as I've seen it on a thread already, but I don't remember where. Can anyone help me out??? Thank you in advance!




posted on Jul, 9 2009 @ 11:11 PM
link   
If you will click on this Avatar & Media FAQ

There are great instructions!


[edit on July 9th 2009 by greeneyedleo]



posted on Jul, 9 2009 @ 11:16 PM
link   
reply to post by greeneyedleo
 


THANK YOU SOOOOOOOOOOO MUCH!!! I did a search and couldn't find anything!



posted on Jul, 10 2009 @ 09:05 AM
link   
reply to post by JaxonRoberts
 


try this.

in members tools up above go to Upload media,

Upload Media - Step 1 Follow instructions.

Make sure you place it in a category, I used My Vlog for this

then click up load media file, a new page opens

click browse in the media up load table, and find the file location on your computer for the file and up load,

Wait for the file to load a new window opens tell you it has finished.

and this is the result paste iether one in the thread you wish

URL
http://media.abovetopsecret.com/media/3150/jwjp/

embed code
[atsaudio]http://files.abovetopsecret.com/files/bd576dd890e95718.mp3[/atsaudio]




[edit on 10/7/2009 by Sauron]



posted on Jul, 10 2009 @ 12:01 PM
link   
reply to post by Sauron
 


Only the URL link shows up, not an 'Embed on ATS' link.



posted on Jul, 10 2009 @ 07:26 PM
link   
reply to post by JaxonRoberts
 


post the url please so we can have a look.



posted on Jul, 10 2009 @ 07:28 PM
link   



posted on Jul, 10 2009 @ 07:34 PM
link   
reply to post by JaxonRoberts
 


uhm is it an mp3, all I can suggest is delete this and try it again.

http://media.abovetopsecret.com/media/3148/Dr._Evil_Laughing/



posted on Jul, 10 2009 @ 07:44 PM
link   
reply to post by Sauron
 


It's a .wav file. I've deleted and reloaded it three times.



posted on Jul, 10 2009 @ 09:19 PM
link   
reply to post by JaxonRoberts
 


another question, is it under 50mb,

[edit on 10/7/2009 by Sauron]



posted on Jul, 10 2009 @ 09:22 PM
link   
reply to post by Sauron
 


367 KB



posted on Jul, 10 2009 @ 09:46 PM
link   
OK, the problem seems to be .wav files. I just uploaded an mp3 file and I got the Embed code no problem.






posted on Jul, 10 2009 @ 11:51 PM
link   
reply to post by JaxonRoberts
 


cool, I'm glad you got it to work



posted on Jul, 10 2009 @ 11:54 PM
link   
reply to post by Sauron
 


Yes, but there is still a problem with .wav files. Something to look into as it will only lead to future problems for others.



new topics

top topics



 
0

log in

join