It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Hello, a question about avatar.

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jul, 7 2009 @ 02:16 AM
link   
Hi, I'm new here (at least as a member) and would like to create my avatar. Every time I go to my "pictures" it forwards me to the ats media page.. (which is separate from ATS, I guess?) And asks for a password. so mine doesnt work and I click on "sign up". It has said for 2 days now "sorry signups disabled, try back later! Any idea when I'll be able to create my avatar?

[edit on 7-7-2009 by Wookiep]




posted on Jul, 7 2009 @ 02:47 AM
link   
reply to post by Wookiep
 


Use the same ID to login as you use for ATS and BTS.

That should get you in. Once inside, then you can upload your avatar to 'your pictures' section and copy the link for it.

check this thread for a detailed description



posted on Jul, 7 2009 @ 02:50 AM
link   
reply to post by Extralien
 


Thanks, I'm not able to login with my ATS password tho. I've tried clicking on the "forgot your password?" link just in case I forgot what it is...which is highley likely...but it tells me my *username* doesnt exsist. *sigh*.



posted on Jul, 7 2009 @ 03:00 AM
link   
I also have this problem, same in every way...but it aint that big a deal...i hate avatars



posted on Jul, 7 2009 @ 03:04 AM
link   
reply to post by glevel
 


I'd like to have one tho, makes me feel more "involved" lol I dunno.
It isn't a huge deal, I can still post etc, but it's a glitch that I think should be fixed.



posted on Jul, 7 2009 @ 03:12 AM
link   
Make sure you are logged into ATS to enter MATS.

At the very top of this page you'll see "VIDEO & MEDIA"

Click that.. It should then take you to Mats, where you can log in using your ATS ID.

If that fails.. clear all your cookies, history etc and try again.



posted on Jul, 7 2009 @ 03:22 AM
link   
If all else fails.. be sure you are logged into ATS
Go to MATS via ATS and then RESET your password in MATS..

like this;


That should solve the problem.



posted on Jul, 7 2009 @ 03:23 AM
link   
reply to post by Extralien
 


Did this, and it worked! in the sense that it recognized my username allowing me to get the temporary password assinged by ATS. Thanks!



posted on Jul, 7 2009 @ 03:26 AM
link   
reply to post by Extralien
 


for the record, I did try that, but clearing my cookies and temp internet files solved it. (including cache like passwords on websites.)



new topics

top topics



 
0

log in

join