It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Can anyone give some advice please

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Mar, 25 2009 @ 11:15 AM
link   
I was wondering if someone can help me I have
two questions....
how do I add a banner to my signature ( I uploaded a banner to my pictures on this site) but I not sure what to do next.
I looked at the FAQ's and couldn't
find any info that I could understand
I also did a search and really didn't come up with anything either.
I would really appreciate any help you are willing to give.

OK for the next matter I think it's a glitch, every date that appears
on ATS ( and I mean every where there is a date) like the dates that members have joined to even threads that
were just started today display my joining ATS date (1/19/09).

I can't tell when a thread was started or when someone has joined
because everything says (1/19/09)
I just copied and pasted a couple of threads
and I am not sure when they were started because you can see it says 1/19/09?? strange, I would like to fix that if it's possible.

Thank you for your time!

ATS, BTS, What would you like to see in the future? (Pages: 1 2 3 .. 44 ) SimonGray 869 22 01/19/09 at 06:03

by lucidclouds
The ATS Issues Thread (Pages: 1 2 3 .. 84 ) AboveTopSecret.com 1665 25 01/19/09 at 16:21

by AllTiedTogether
Index of Important Website Related Threads *Read First* Umbrax 2 29 01/19/09 at 22:04

by DontTreadOnMe
Avatar & Media FAQ's. AshleyD 11 27 01/19/09 at 14:55
by enjoies05




posted on Mar, 25 2009 @ 02:20 PM
link   
For both of those, go to your Member Center

For your signature, copy the "embed on ATS" link into the Signature spot.

For the time issue, there's a slot in the Member Center that says "Date Format". You want it to say mm/dd/yyyy



posted on Mar, 25 2009 @ 03:50 PM
link   
Thanks for your help I fixed the time problem then I copied and pasted the
embed from my pictures of the banner to my signature and it doesn't
work I think I am still doing something wrong
ugh! Does that look right ?

[atsimg]http://files.abovetopsecret.com/images/member/6c2ae73a1



posted on Mar, 25 2009 @ 04:21 PM
link   



just put image tags around the code [img] then code [/img ] without the space.

Ive resized it to fit in with the T&Cs.

Cheers,

JQ.



posted on Mar, 25 2009 @ 05:40 PM
link   
If you want a black frame around the image and centered, use [ atsimg] [ /atsimg] without the added space right of the bracket




Edit
Or you can just use the quote tab either on John Q post, or mine and you will see the code you need, so you can copy it. Then paste it into your signature slot in account settings.

[edit on 25/3/2009 by Sauron]



posted on Mar, 26 2009 @ 08:34 AM
link   
Thank you so much you guys are great!!!!!!!!!



new topics

top topics
 
0

log in

join