It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Explain in deatil how to make youtube video's work on here!

page: 1
1

log in

join
share:

posted on Mar, 20 2009 @ 12:33 PM
link   
i have tried 100000 time's i can not put the video in the post just the link.
like this


is suppose to show you this
www.youtube.com...

but it never works...why...explain for us slow minded people....i copy and past the address of the video from youtube in where i click youtube video... it dont work.

thanks in advance.




posted on Mar, 20 2009 @ 12:56 PM
link   




Hi, this is your link URL from the youtube site...

htt*://ww*.youtube.com/watch?v=vE0yAEvVsUo

remove everything except this.... vE0yAEvVsUo thats what you tpye into the youtube video window.

Fox.


[edit on 20/3/09 by fox_3000au]



posted on Mar, 20 2009 @ 12:58 PM
link   
Your link looked like:

[yvid]http://www.youtube.com/watch?v=vE0yAEvVsUo[/yvid]

It should look like:

[yvid]vE0yAEvVsUo[/yvid]

Note that only the part after the "?v=" is included. This is the video ID.



posted on Mar, 20 2009 @ 01:43 PM
link   
posting exactly as you say..thanks for the reply.

this is a test


that is vE0yAEvVsUo when i click the Youtube video button i put vE0yAEvVsUo that in.
on preview it don't work. look's like it always does when it messes up.

ok pressing post..
if it work's bless yall for the info..



posted on Mar, 20 2009 @ 01:45 PM
link   
Thanks work's like a charm.

See why it was confusing is when you hit preview...it show's the same box as if you typed it in wrong.
but apparently when you hit post it works lol

idk thanks i am sure this will help others one day lol



posted on Apr, 1 2009 @ 08:06 PM
link   
Test




new topics

top topics
 
1

log in

join