It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS running slow today??

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Apr, 16 2004 @ 08:47 AM
link   
Is anyone having problems getting onto ATS today. BTS comes up at it's normal speed, but ATS is taking forever to load.




posted on Apr, 16 2004 @ 08:49 AM
link   
You can tell your self, look at the bottom,



AboveTop:Board
Based on XMB By Aventure Media & The XMB Group
Header data processed in 0.011 seconds
Page processed in 0.028 seconds
16 total database queries (7)

Anything under 2 seconds is good.



posted on Apr, 16 2004 @ 08:51 AM
link   

Originally posted by SpittinCobra
You can tell your self, look at the bottom,



AboveTop:Board
Based on XMB By Aventure Media & The XMB Group
Header data processed in 0.011 seconds
Page processed in 0.028 seconds
16 total database queries (7)

Anything under 2 seconds is good.


Right, but the page itself is taking a much longer time than normal for me to load.

BTS comes up in less than a second, ATS takes almost 30 secs.



posted on Apr, 16 2004 @ 08:58 AM
link   
Page processed in 0.028 seconds




Unless it said 30 seconds here, its your connection.



posted on Apr, 16 2004 @ 09:01 AM
link   
Same here, it's slow, but I agree it's probably the connection.

usually very fast for me !



posted on Apr, 16 2004 @ 09:02 AM
link   

Originally posted by SpittinCobra

Page processed in 0.028 seconds
Unless it said 30 seconds here, its your connection.


Right, I am just curious as to why the problem only happens with ATS and not BTS.

If it was my connection, then both pages should load at an equal rate. Instead one loads much faster than the other.

I have never seen this happen before.

Both pages come from the same source, right?



posted on Apr, 16 2004 @ 09:05 AM
link   

Originally posted by COOL HAND


Both pages come from the same source, right?


I think they do, It could be more people are going into ATS/ compared to BTS.



posted on Apr, 16 2004 @ 09:29 AM
link   
If possible, could you determine if it's the pages with the new ads that are causing problems?



posted on Apr, 16 2004 @ 09:42 AM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
If possible, could you determine if it's the pages with the new ads that are causing problems?


The problem is with any page that I try to load off of ATS.

I am not having any problems loading BTS, nor the 30 odd different websites that I tried to load to see if it is my connection or not.

I have tried to load the pages with and without my ad blocker, but that has no effect.

Good thing ATS is worth the wait to load.



posted on Apr, 16 2004 @ 09:57 AM
link   
Let me know if the main board home page is now faster... www.abovetopsecret.com... I put the new ad into an iFrame, which should improve overall performance if the banners are loading slow for you.



posted on Apr, 16 2004 @ 10:05 AM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
Let me know if the main board home page is now faster...
www.abovetopsecret.com...

I put the new ad into an iFrame, which should improve overall performance if the banners are loading slow for you.


Much faster.

Thank you SO.

It still takes quite a few seconds to pull up individual threads to read.



[Edited on 16/4/04 by COOL HAND]



posted on Apr, 16 2004 @ 10:10 AM
link   
The same fix has been applied to Forum and Thread pages. Let me know if those are faster now too.



posted on Apr, 16 2004 @ 10:17 AM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
The same fix has been applied to Forum and Thread pages.

Let me know if those are faster now too.


Sorry, it still takes a while for me to bring up individual threads. Other than that it is running load up times that are equal to BTS.



posted on Apr, 16 2004 @ 10:33 AM
link   
Forgot about the "skyscraper" banners at the right. How is it now?



posted on Apr, 16 2004 @ 10:37 AM
link   
Page processed in 1.036 seconds, this is about the average for me. Thats test clicks on everything I could think of.



posted on Apr, 16 2004 @ 10:26 PM
link   
I have a very fast connection, and yeah ATS has been running slow for like 2 days now.



new topics

top topics



 
0

log in

join