It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

I keep getting server errors

page: 1
5
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Sep, 30 2008 @ 09:46 PM
link   
Is something up?
ATS is not loading 50% of the time.
Server error (internal-error 132) coming up.
Is it me or is anyone else getting this?

edit: I also get this: Safari can’t open the page “www.abovetopsecret.com...”. The error was: “Operation could not be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 302.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:302)



[edit on 9/30/2008 by schrodingers dog]




posted on Sep, 30 2008 @ 09:52 PM
link   
reply to post by schrodingers dog
 


Error 503 popping up often



posted on Sep, 30 2008 @ 09:54 PM
link   
I looked up internal error 132 and it means:
It means that the site is being flooded with malicious requests which are drowning out the site normal traffic.

Yikes.

Who's messing with us?




posted on Sep, 30 2008 @ 09:55 PM
link   
reply to post by schrodingers dog
 


uh oh..

DOS attack



posted on Sep, 30 2008 @ 09:57 PM
link   
I've been getting it too!
I thought it was for site updating or something,.........
Weird!



posted on Sep, 30 2008 @ 09:59 PM
link   
Kent Brockman: Hordes of panicky people seem to be evacuating ATS for some unknown reason. Professor, without knowing precisely what the danger is, would you say it's time for our members to crack each other's heads open and feast on the goo inside?

Professor: Yes I would, Kent.





posted on Sep, 30 2008 @ 10:00 PM
link   

Originally posted by schrodingers dog

Server error (internal-error 132) coming up.
Is it me or is anyone else getting this?

[edit on 9/30/2008 by schrodingers dog]


I've gotten it once so far.

And umm... your avatar is frightening me... very intimidating I must say.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:03 PM
link   
I've been experiencing it too. Three or four times so far.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:04 PM
link   
Ive gotten it several times as well.

I cant get into chat either.




Forgot to add The website has slowed to a crawl for me.... ugh

[edit on 30-9-2008 by gimme_some_truth]



posted on Sep, 30 2008 @ 10:04 PM
link   
Oh,
I just got this;

MySQL server has gone away


[edit on 30-9-2008 by Clearskies]



posted on Sep, 30 2008 @ 10:05 PM
link   

Originally posted by Clearskies
Oh,
I just got this;

MySQL server has gone away



I don't like the sound of that one bit.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:06 PM
link   
reply to post by Clearskies
 


Oh, I had that one. Made me laugh! "Er...bye-bye?"



posted on Sep, 30 2008 @ 10:08 PM
link   
reply to post by schrodingers dog
 
I am getting server errors as well. Maybe there is so many people on the site that is is overloading. I love this site and am on here whenever I have free time.




posted on Sep, 30 2008 @ 10:10 PM
link   
reply to post by PammyK
 


There's 356 of us at this moment.
I don't think that's it.

SQL servers are bolting over here!



posted on Sep, 30 2008 @ 10:10 PM
link   
I've been investigating the issue, and it appears to be related to our load balancer. Our service provider has been notified.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:11 PM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
I've been investigating the issue, and it appears to be related to our load balancer. Our service provider has been notified.


Are you saying I'm fat?


load balancer?



posted on Sep, 30 2008 @ 10:32 PM
link   
This kind of started yesterday when I got a page that poped up off a certain advertisement. It started causing my hard drive to take 100% and I could do nothing until a pop up that said, this website wants to run vector graphics rendering add on, click to allow.

Needless to say I did not allow. It could be one of the advertisements with some hidden code or whatever that the SO needs to check out. I could not log in for several hours and kept getting unkown form error.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:33 PM
link   
reply to post by schrodingers dog
 


Yes, have noticed the same thing

Has anyone proferred an explanation yet that you're aware of ?



posted on Sep, 30 2008 @ 10:34 PM
link   
The "load balancer" is the device that balances the total load of our connections across our three web servers. Each incoming request for content is automatically sent to the server with the "least load" to keep things running efficiently.

We've exceeded the capacity of our current load balancer, and it is indeed the cause of the errors we're seeing. I've started planning for the upgrade, and will let everyone know what kind of service interruptions we might expect.



posted on Sep, 30 2008 @ 10:36 PM
link   
reply to post by SkepticOverlord
 
Thanks Bill for keeping us informed and updated!



new topics

top topics



 
5
<<   2 >>

log in

join