It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Is ATS running slowly for anyone else?

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jul, 4 2008 @ 05:01 PM
link   
It seems to be running a little slow for me. Slower than usual. Is anyone else having the same problem?




posted on Jul, 4 2008 @ 05:03 PM
link   
reply to post by Frankidealist35
 

I'm having similar problems myself. The screen will freeze up momentarily when posting. I attributed it to my antivrus software, but now I'm not so sure.



posted on Jul, 4 2008 @ 05:03 PM
link   
Yes, I noticed the same problem. It started some 10 minutes ago. I also noticed I could access BTS with no problem, but I couldn't access any ATS threads for several minutes.



posted on Jul, 4 2008 @ 05:04 PM
link   
reply to post by Frankidealist35
 


Definitely very slow for me too.



posted on Jul, 4 2008 @ 05:22 PM
link   
I thought it was my computer. I suppose not.
Server problems????



posted on Jul, 4 2008 @ 05:25 PM
link   
I'm not having any problems at the moment.

I did have a bit of a slowdown about an hour back, but I logged off long enough to clear private data and cookies, and since back, it's run along fine.



posted on Jul, 4 2008 @ 05:33 PM
link   
Yes I experienced a huge lag about 40 minutes ago, so I cleared out the cache, the cookies all of that and rebooted and it's been fine as well here since then...although the U2U's seem to be lagging.



new topics

top topics



 
0

log in

join