It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Post time lag!

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Mar, 4 2004 @ 04:01 PM
link   
I have been experiencing a strange time lag over the past week and it just got really bad again. When I view the 'recent posts' I see that someone has posted, but then I go to that thread, it may even take over a minute for the post to arrive. I am refreshing up the yingyang, but it changes nothing. Anyone else having this problem?

Edit: Make that several minutes!

[Edited on 4-3-2004 by Jonna]




posted on Mar, 4 2004 @ 04:02 PM
link   
I have to agree with Jonna on this one. I am experiecing the same issue.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:06 PM
link   
Are you saying it takes several minutes for a page to load for you? [Edited on 4-3-2004 by SkepticOverlord]



posted on Mar, 4 2004 @ 04:07 PM
link   
No! The page loads fine but the new post (that I can see on the "recent post" page) is just not there. I am going on five minutes with the "end of the world" thread and cookiemonsters post.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:08 PM
link   
For Example www.abovetopsecret.com...

It says the last person to post in it was CookieMonster000 but you cannot see his post yet.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:10 PM
link   

Originally posted by BlackJackal
For Example www.abovetopsecret.com...

It says the last person to post in it was CookieMonster000 but you cannot see his post yet.


CookieMonster000 is on universal ignore.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:10 PM
link   
Actually cookiemonster's post in the Inbred thread is not showing up either, but he has not been the only one over the past week.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:12 PM
link   
Oh well just never mind then! I didn't know that there was such a thing.



posted on Mar, 4 2004 @ 04:16 PM
link   
If something like that IS happenng, and its not cookiemonsters posts, the trouble would be at your internet host. Probably they are caching pages on their server and you are drawing them down instead of getting a fresh page straight from ATS's server.

CTRL and F5 bypass the hosts server



posted on Mar, 4 2004 @ 04:23 PM
link   
no problem here
it was like that yesterday though



posted on Mar, 5 2004 @ 09:27 AM
link   
no lag just want to check avatar




top topics



 
0

log in

join